31.7.13

Αγνώριστος ο Πεταλωτής

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σύμφωνα με το Matrix24, σε γνωστό εστιατόριο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Ο Γιώργος Πεταλωτής κατέφτασε στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης και απόλαυσε το γεύμα του, μ’ ένα φίλο του.
Χαλαρός, χωρίς τη συνοδεία ανδρών ασφαλείας και ντυμένος απλά μ’ ένα T-shirt και jean δύσκολα αναγνωριζόταν. Μάλιστα σε μια παρέα έβαζαν και στοίχημα ότι είναι παλιός ποδοσφαιριστής! Είναι που τον είχαν συνηθίσει με τα κοστουμάκια του και χθες δεν τον αναγνώρισαν…

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/7/13 11:02

    φαγητακι στα βορεια προαστια,την ωρα που εμεισ δεν εχουμε να φαμε ουτε ψωμι.ντροπη μονο που τα γραφεισ πιατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/13 11:20

      Ναι, για να ηρεμήσουμε την πείνα μας πρέπει να καταργηθούν τα εστιατόρια στην Αθήνα, να μην επιτρέπονται οι εσωτερικές μετακινήσεις στη χώρα για να κάνουν κάτι οι κάτοικοί της, να μοιράσουν στους φτωχούς την περιουσία τους όσοι έχουν κάποια, να απαγορεύεται να βγαίνουν με παρέα ένα φίλο τους όσοι υπάρχει υποψία ότι έχουν ακόμα 37,5 € να φάνε δημόσια δείπνο κτλ. Ο 11:02 για να κάνει προπαγάνδα και να εκμεταλλευτεί τα παράλογα αντανακλαστικά συμπολιτών που ζορίζονται, προσποιείται ότι θίγεται. Πρέπει να ψαρώσουμε;;; Κι εγώ πεινάω (πραγματικά...) αλλά δε νομίζω ότι το πρόβλημά μου είναι το δείπνο του ΠΕταλωτή στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Το πρόβλημά μου, της πείνας και της ανέχειάς μου, είναι ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται με τον τρόπο που παρουσιάζει την "αγανάκτησή" του ο 11:02 και επίσης ότι η "αγανάκτηση" αυτή είναι στημένη ώστε να προκαλεί εμφυλιοπολεμική και κανιβαλική διάθεση στους πολίτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/13 11:30

      pssst syrizaκια, αφήστε τον Πεταλωτή να έχει μια ζωή που δεν προκαλεί όσους έχουν σώας τας φρένας, και ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό, όπως για παράδειγμα τις αντιφάσεις σας

      Έχετε μπλέξει τις γραμμές σας σε σχέση με τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός σας στις οποίες υπάρχει ρητή διαβεβαίωση για επαναπρόσληψη στο δημόσιο όσων δημοσίων υπαλλήλων απολυθούν! Πράγμα που επανέλαβε ρητά ο αλέξης.

      Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός σας Δημήτρης Παπαδημούλης, προσπάθησε να αποκαταστήσει λίγο τις αλγεινές εντυπώσεις τέτοιων τοποθετήσεων και με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του τόνισε ότι ο ίδιος δεν οδηγείται στην εύκολη υποσχεσιολογία πως όλοι οι απολυμένοι θα επιστρέψουν ή ότι με ένα κουμπί θα γυρίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η κατάσταση εκεί που βρισκόταν στο 2009.

      Με το που διάβασε ο Αλέξης Τσίπρας τις δηλώσεις Παπαδημούλη άστραψε και βρόντηξε, διαπιστώνοντας ότι οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν σημαία στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ…

      Εξ αυτού του λόγου συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Παπαδημούλη να …αποκαταστήσει τα πράγματα για να μην φαίνεται ότι υπάρχει διαφοροποίηση από την γραμμή του κόμματος. «Είμαστε αριστεροί, όχι δημαγωγοί και τσαρλατάνοι» είπε σε νέες του δηλώσεις ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αποδίδοντας σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα προσπάθεια να εντοπίσουν εσωτερικές τριβές… Δύσκολα κρύβονται, όμως. Και αν είχαμε το δικό σας λεξιλόγιο, δεν θα τις αποκαλούσαμε έτσι πολιτισμένα "εσωτερικές τριβές"...

      Αν μάλιστα ήταν και δικός μας (των σοβαρών εννοώ και των καλοπροαίρετων) ο ΛΑζόπουλος, τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/7/13 12:33

      και εσυ πεινας (πραγματικα...) 11:20 ?? ελα να σου δωσω 37,5 ευρω να πας να φας στο GOLDEN HALL! αν και πιστευω πως σε αυτο το εμπορικο 30 ευρω δεν φτανουν ουτε για καφε!!! Φαντασου ποσο ανυπαρκτος ηταν που τον περασαν για ποδοσφαιριστη τι αλλο θα διαβασουμε εχει και 43 βαθμους εξω!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/7/13 16:04

      Τόσο ανύπαρκτος που τζούζει τόσο πολύ και σε κάθε ευκαιρία τον διαβάλλετε. Όσο για το τι τον πέρασαν και αν τον αναγνώρισαν, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στα κουτσομπολιστικα θέματα. Και πιστεψε με, χέστηκε κι ο Πεταλωτής κι εμείς αν τον θεωρούν celebrity ή όχι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/7/13 17:59

      Ετσι εξηγειται 12.33 η βλακεία σου , στους 43 βαθμούς.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/7/13 18:14

      11.02 εσύ όχι μόνο έχεις να φας φαγάκι αλλά θα σκάσεις κι από το παντεσπάνι που το πληρώνουμε μάλιστα εμείς για να γράφεις τις κοτσάνες σου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/8/13 14:07

      11.02 το Golden Hall δεν είναι στα Βόρεια Προάστια αγαπητέ. Επιπλέον είναι δίπλα σε δημόσιες υπηρεσίες, πάνε εκεί ένα σωρό δημόσιοι υπάλληλοι, ο φρέντο κάνει 4 ευρώ, ο "φραπές" 3,20, ενώ 2 άτομα τρώνε χαλαρά με 40 ευρώ και σκάνε. Έχει και σουβλατζίδικο που σκας με 4 ευρώ το άτομο.

      ΟΚ??????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/13 12:07

    Ta Golden boys γευματίζουν στα Golden hall, σε gold σερβίτσια από χρυσό της Eldorado Χαλκιδικής. Και των συντρόφων τα παιδιά μεταναστεύουν για το μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/13 17:53

      ω ρε ψέκασμα σύντροφε συριζοκαμμένε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/13 14:18

    χαλάρωσε Piazza....δεν έθιξε κανείς τον Πεταλωτή....άλλωστε δεν φταίνε οι πολιτικοί όπως είναι γνωστό. Μόνο οι πολίτες φταίνε...μόνο εμείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/13 15:54

    Ο Πεταλωτής έχει αποδείξει ότι δεν προκαλεί ποτέ με την προσωπική του ζωή. Κύριος, ευγενικός με διάθεση για χιούμορ. Η φθηνή και ανελέητη προπαγάνδα θα μας οδηγήσει στην καταστροφή μέσα από τη γενίκευση των πάντων. Αφού πεινάνε όλοι αυτοί γιατί κανείς δεν διαμαρτύρεται? Που κρύβονται οι αγανακτισμένοι? Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους μαζεύει στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος σε συνδυασμό με την Χρυσή Αυγή στο κάτω (άντε οι τελευταίοι μοιράζουν και καμία φρατζόλα-αρκεί να έχεις ελληνική ταυτότητα). Τι άλλαξε από την πολιτική του Παπανδρέου, που όλοι βγαίνατε και κατηγορούσατε, για προδοσία, εθνική μειοδοσία κτλ. Αγανακτισμένοι τσαρλατάνοι ψευτοεπαναστάτες με δεξιά τσέπη που επενδύεται στον πόνο του κόσμου και στην ανέχεια γεμίζοντας με ψεύτικες ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/13 16:24

    Σιγά το εστιατόριο που γευμάτισε ο κ. Πεταλωτής με τον φίλο του. Ταχυφαγείο είναι κοινώς σουβλατζίδικο ολίγων τι περιποιημένο για τα βλαχαδερά της Κηφισιάς που κάνουν την βλαχομπαροκ επίδειξή τους. Διαβάστε το μενού και θα καταλάβετε πολλά, αντι να γευματίζουν φθηνά στην Ομόνοια στα όρθια στη θέα των περαστικών γευματίζουν στο καθιστό σε περιβάλλον βλαχομπαροκ .
    Ακολουθούν τον σημερινό τίτλο της Ελευθεροτυπίας:
    «ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ 23% ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ 13%»

    «Το εστιατόριο "NELLO'S" άνοιξε τις πόρτες του στο δεύτερο όροφο του Golden Hall και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο ήταν εκεί για να γευτούν την εξαιρετική κουζίνα του…

    Το "NELLO'S" είναι το νέο all day dining εστιατόριο της Αθήνας, όπου από νωρίς το πρωί ετοιμάζονται ολόφρεσκα κρουασάν που συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ , δροσιστικές σαλάτες, χειροποίητα σουβλάκια και το highlight, o Black Angus γύρος.

    Όμως, και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, έχει στο fitness menu, κοντοσούβλι με σως μουστάρδας και μελιού, καθώς και λαχταριστά γλυκά με λίγες θερμίδες, που… σώζουν από τις τύψεις».

    http://www.vipnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10322

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/13 18:12

    Τέτοιο έγκλημα!
    Να απαγορευτεί πάραυτα ο καφές και το φαγητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/13 18:55

    Πού είσαι Σκανδαλίδη με τα μπουζούκια σου!Όχι φαγητό σε εμπορικό κέντρο και φθήνειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 02:15

      E μην σου πω και για τα μπουζουκια του Στυλιανίδη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/13 08:58

      Εδώ είμαι!!! ΠΑΡΩΝ !!!!! Με φώναξε κανείς;;;;;

      https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18711_611041032251709_731149537_n.jpg

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/7/13 23:42

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ο κ. Πεταλωτης πηγε και εφαγε στα goodys και μαλιστα 2 φορες μεσα στην εβδομαδα και ο κ. Στυλιανιδης ηταν στο καλοκαιρινο ηχοδρομιο Παρασκευη μερα !!!!!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και τα δυο βγαλτε τους βαρυποινιτες εξω απο τις φυλακες και βαλτε αυτους μεσα για εσχατη προδοσια !!!!!!!
    ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ σε ολο του το μεγαλειο !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/8/13 08:43

    Θα τον ζήλευε και γυναίκα. Κοίτα γυάλισμα η πέτσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/8/13 08:46

    Βάστα Γιώργο Πεταλωτή!!!!

    Άσε τους κομπλεξικούς και τους βλάχους να γλείφουν τον απελπισμένο κόσμο μπας και αρπάξουν την ευκαιρίά τους. Φτύνε κάθε πολιτικό έτσι, με το επιχειρημα "δεν πεινάει και είναι κανονικός άνθρωπος" σου λέει, και μέχρι βουλευτής βγαίνεις. Πού ξέρεις.

    Π.χ. Χρυσαυγίτες, Συριζαίοι, Ψεκσμένοι, Ραχήλ Μακρή (μια κατηγορία μόνη της), Βαρεμένος και Χαϊκάλης (άλλο δίδυμο Ρομπέν των Δασών αυτό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/8/13 08:47

    Γιώργο Πεταλωτή πρόσεχε. Στην επιστροφή στην Κομοτηνή, στο δάσος του Σέργουντ, μην έχεις μαζί σου το κασελάκι γιατί θα σου ορμήσει ο Ρομπέν των δασών και θα το πάρει και θα το μοιράσει στους φτωχούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/8/13 08:55

    Γιώργο σε δυναμώνουν αυτές οι άδικες και στημένες επιθέσεις.

    Σκέφτομαι την εικόνα εκείνης της αγωνίστριας της ΕΡΤ που έβγαλε την μπλούζα της στα δικαστήρια. Προφανώς ήθελε να δείξει στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα όμως, την τελευταία στιγμή, μια φωνή μέσα της τής είπε τρυφερά: «Και τα άκρα έχουν τα όριά τους». Και έμεινε με τον στηθόδεσμο.

    Κάποια μπλογκς και κάποιοι που τρολάρουν όμως, όταν "βγάζουν τη μπλούζα" τους ξεφεύγει ότι δεν φορούν σουτιέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/8/13 09:15

    Εμένα το καρφί μου μου είπε ότι φορούσε περούκα, γυαλιά και είχε μουστάκι ο Πεταλωτής και ήταν ντυμένος χίπικα. Τόσο λέει φοβάται τον κόσμο μην τον αναγνωρίσει, που λαμβάνει ειδικά μέτρα. Για αυτό ήταν "αγνώριστος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/8/13 09:25

    Δεν ήταν ο Πεταλωτής. Ο Στυλιανίδης ήταν ντυμένος Πεταλωτής για να μην τον κράζουν.

    Και μια και μιλάμε για Πεταλωτή, πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, απλά συγκρίνετε την εργατικότητα και τη σοβαρότητά του σε σχέση με τον Κεδίκογλου... Ένας μετρημένος Κομοτηναίος με καλές προθέσεις και σθεναρή αντίσταση σε διάφορες σειρήνες, σε σχέση με τον ΔΕΞΙΟ ΡΩΣΟσπουδαγμένο Σαμαρικό της ντόλτσε βίτα σε εποχές πείνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 15:53

      Για να τα λεμε ολα και κατα την αποψη μου μετρημενα και οι δυο ως εκπροσωποι τυπου ηταν παρε τον εναν και βαρα τον αλλο ο καθενας για διαφορετικους λογους.Πολυ καλοι για αυτην την δουλεια ηταν ο Ρεππας ο Ρουσοπουλος και ο Χυτηρης αριστοι γνωστες της Ελληνικης γλωσσας και της πολιτικης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/13 12:30

      φοβερή άποψη - το ότι θαυμάζεις τον Ρουσόπουλο τα λέει όλα - όντως την πολιτική την ήξερε καλά - ο κουρασμένος έπαιζε πλέι στέισον κι ο Ρουσόπουλος έκανε τις τρελές μπίζνες με εφοπλιστές και ΒΑτοπέδι ζημιωνοντας το κράτος με κάτι εκατομμυριάκια και χτίζοντας βίλες στο Καπανδρίτι και στη Σαντορίνη - ωραία άποψη να την χαίρεσαι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/13 22:36

      Θα την χαιρομαι την αποψη μου και εσεις την δικη σας, εγω δεν τους εκρινα για τις μπιζνες που εκαναν ολοι τους (δεν ξεχωριζω κανεναν, οπως εσεις και μην μου πειτε οτι δεν εκαναν ολοι τους, αυταπατασται) εγραψα για την γνωση τους στην Ελληνικη γλωσσα και για τις γνωσεις τους στον πολιτικο χειρισμο των πραγματων για τις εποχες τους.Απο διαφορετικες πλευρες κρινουμε το περασμα τους απο το υπουργριο τυπου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/13 11:27

      Συμφωνώ απόλυτα με 22:36

      Αλλά

      Ρουσόπουλος vs Πεταλωτής

      Ελληνικά Χ
      Εντιμότητα 2
      Εργατικότητα 2
      ΠΡότυπο 2
      Χειρισμός πολιτικών πραγμάτων 1 (τακτικό επίπεδο)
      Χειρισμός πολιτικών πραγμάτων 2 (στρατηγικό επίπεδο)

      Το ίδιο και για Ρέπα και Χυτήρη

      Σημειωτέον ότι όλοι αυτοί πλην του διαπλεκόμενου Ρουσόπουλου ήταν επαγγελματίες πολιτικοί και ... επένδυαν.

      Δεν κατάλαβα καν γιατί τέτοια πρεμούρα για να απαξιωθεί Πεταλωτής όταν από όλα τα αντικειμενικά δεδομένα προκύπτει υπεροχή του Γιώργου της ΡΟδόπης

      μάλλον αυτό το τελευταίο έχει κάνει πολλούς ζουλιάρηδες να παραληρούν

      Εδώ το 13χρονο σκότωσε από ζήλια τα ανίψια του, ο ΠΕταλωτής θα τη γλίτωνε;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/8/13 14:46

      Κυριε 11.27, "με καταλαβατε" η αληθεια ειναι οτι ζηλευω και εχω πρεμουρα για τον Πεταλωτη γιατι εγω ηθελα να γινω κυβερνητικος εκπροσωπος αλλα μου πηρε την θεση !!!!!!!!!!!!!! Την αποψη μου ειπα, αυτη που μου εκθεσατε ειναι η δικη σας την οποια και σεβομαι. Καθε νομισμα εχει δυο οψεις και κρινεις απο αυτη που το βλεπεις εσυ. Και εγω εχω μια απορια, τον καλουνε να μιλησει ως πρωην κυβερνητικο εκπροσωπο ή ως στελεχος του Παπανδρεικου Πασοκ? Ολοι ξερετε δεν εχουν αντιπαθειες ζηλιες και κακιες, εχουν ομως ολοι αποψεις. Και εχω και μια αλλη αποψη μακαρι παντα η Ροδοπη να βρισκεται μεσα στις πολιτικες εξελιξεις με προσωπα απο ολο το πολιτικο φασμα μονο εμεις εχουμε κερδος σε αυτο (αρκει βεβαια να γινονται πραγματα που τα χρειαζεται ο τοπος, και για να μην με παρεξηγεισετε παλι, το νοσοκομειο θεωρω οτι ειναι επιτευγμα του κ. Πεταλωτη).

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος1/8/13 17:54

    Λάθος κάνατε!!! Ο Καραμανλής ήταν!! Μεταμφιέστηκε (όχι τόσο επιτυχημένα...) Πεταλωτής για να μην τον αναγνωρίσουν. Για λόγους ασφάλειας. Για να μην τον δολοφονήσουν οι Αμερικάνοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/8/13 22:52

    Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος! Φοβερή είδηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/8/13 14:10

    Όποιος πεινάει σαν τον 11.02 να βγει στις πλατείες όπως επί ΓΑΠ και Πεταλωτή.

    Άντε, δειλές κότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/13 22:46

      χαχαχχαχα

      πέστα μεγάλεεεεεε

      άντε ρε "επαναστάτες", για να δούμε την ... πείνα σας!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος7/8/13 07:41

    Μετά τη κρυφή συνάντηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Σαχινίδης, Πετσάλνικος, Καρχιμάκηςς, Πεταλωτής, Όθωνας, Τζάκρη και Διαμαντοπουλου, είχαμε και 2η κρυφή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν τα στελέχη Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης, Σπύρος Λυκούδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός. Ο μυστικός δείπνος έγινε στα νότια προάστια, με θέμα τι άλλο; Την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.
    Δηλαδή ενός φανταστικού χώρου, με τον οποίο ερωτοτροπούν διάφορα στελέχη κομματικώς ενεργά και μη, με στόχο τις «μεταρρυθμίσεις».
    Μόνο που αυτές τις περίφημες «μεταρρυθμίσεις» τις ανέλαβε εργολαβικά τα τελευταία χρόνια η τρόικα και οι εκλεκτοί της. Και έτσι κινδυνεύουν να μείνουν στα αζήτητα όλοι οι επίδοξοι ¨μεταρρυθμιστές».

    ΥΓ. Τι σόϊ κρυφές συναντήσεις και μυστικοί δείπνοι είναι όταν συμμετέχει ο Ιούδας και τις προδίδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.