2.7.13

Επίσκεψη Χατζηοσμάν στις χαλαζοχτυπημένες περιοχές της Ροδόπης

Οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούν την φετινή θερινή περίοδο επιφέρουν απανωτά πλήγματα στον πρωτογενή τομέα. Σειρά πήραν οι καλλιεργητικές εκτάσεις που βρίσκονται στις περιοχές Αρχοντικών, Βάκου Α και Β, Λαμπρού, Δοκού, Σκαλώματος και Δαρμένης στην Ροδόπη.
Οι έντονες βροχοπτώσεις και η χαλαζόπτωση που έπληξαν τις παραπάνω περιοχές το Σάββατο 29.06 προκάλεσαν πλημμύρες και καταστροφές σε καλλιέργειες κυρίως καπνού και βάμβακος συνολικής έκτασης περίπου 2.500 στρεμμάτων.
Στο πλευρό των πληγέντων παραγωγών βρέθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος μετέβη στις χαλαζοχτυπημένες περιοχές και διαπίστωσε μαζί με τον Προϊστάμενο του καταστήματος ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρη Πανταζή, το μέγεθος των καταστροφών. Μετά την επιτόπια επίσκεψη ο βουλευτής μετέβη στην Αθήνα όπου θα ενημερώσει την κεντρική υπηρεσία του ΕΛΓΑ
Να σημειωθεί ότι ο ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης έκανε την αναγγελία της ζημιάς και οι πληγέντες παραγωγοί μπορούν να μεταβούν στους Δήμους για να δηλώσουν τις εκτάσεις που επλήγησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.