22.7.13

Απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο στην Κομοτηνή

Ένας 26χρονος συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Κομοτηνή, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συνεργός του, καθώς αποπειράθηκαν να ληστέψουν βενζινάδικο στην οδό Ξάνθης. Ειδικότερα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και φορώντας κράνη μηχανής, μετέβησαν στο πρατήριο καυσίμων, όπου με την απειλή πιστολιού, απαίτησαν από τους δύο υπαλλήλους του, τις εισπράξεις της ημέρας.
Οι υπάλληλοι δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των δραστών, αντέδρασαν και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν γρήγορα στο σημείο μετά από τηλεφωνήματα των κατοίκων, συνέλαβαν τον 26χρονο, ενώ ο 22χρονος, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. 
Στην κατοχή του δράστη και στο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου, μία γεμιστήρα, τέσσερα φυσίγγια κρότου – αερίου, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, δύο κράνη μηχανής, ένα ζευγάρι γάντια και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,3 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες και η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.