23.7.13

Προχωράει η κατασκευή του κόμβου στο Νοσοκομείο Καβάλας

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της κατασκευής του δρόμου και του κόμβου που θα συνδέσει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με την εθνική οδό αλλά και το δρόμο που έχει κατεύθυνση τη συνοικία του Αγίου Λουκά.
Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θόδωρο Μουριάδη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε την περιοχή και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου, ενώ παρακολούθησε και τη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε για τη διέλευση μεγάλου οχήματος στον υπό σχεδιασμό κυκλικό κόμβο πριν την είσοδο του νοσοκομείου.
Το έργο στο σύνολό του θα ολοκληρωθεί σε δυο φάσεις: το τμήμα του από το νοσοκομείο μέχρι τα φανάρια της Εθνικής Οδού θα ολοκληρωθεί σε τρεις εβδομάδες όπου θα πέσει το ασφαλτικό, ενώ το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την οδό Ιοκάστης, στη συμβολή της με την 11ης Μεραρχίας  θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.