8.7.13

Ενημερωτική δράση στην Κομοτηνή για την σωστή χρήση του ποδηλατόδρομου

Σε μια πόλη, σε μια κοινότητα, όλοι πρέπει να είμαστε πρωτοπόροι και συμμέτοχοι σε δράσεις που ωφελούν και καλυτερεύουν την καθημερινότητά μας.
Έχοντας αυτή την πεποίθηση η ομάδα των ποδη-λατρών On Bikes σε συνεργασία με το σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ, παίρνουν την πρωτοβουλία, με απλό και επικοινωνιακό τρόπο, να μάθουν τη σωστή κυκλοφορία και συμπεριφορά κατά μήκος του ποδηλατόδρομου.
Ο καθένας από εμάς, μπορεί να είναι πεζός, ποδηλάτης, οδηγός. Γι’ αυτό την Πέμπτη 11 Ιουλίου από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι, μέλη των On Bikes και του Συλλόγου Περπατώ, θα βρίσκονται κατά μήκος του ποδηλατόδρομου για να συναντήσουν τους συμπολίτες μας με ένα χαμόγελο και ένα σύνθημα «Πεζοί, ποδηλάτες, οδηγοί... όλοι μαζί για μια πόλη ιδανική».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/7/13 12:51

    και μετα λυθηκαν ολα τα προβληματα της ψωροκωσταινας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/13 18:27

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΞ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ, ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...
    (ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/13 03:55

    Ο ΠΕΤΡΊΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.