22.7.13

Με το νέο Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε αυτοδιοικητικός του Έβρου

Όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο θα πυκνώνουν συναντήσεις αυτοδιοικητικών με πολιτικούς φορείς των κομμάτων. Έτσι και τώρα, που πριν την ανάδειξη του Δημήτρη Βίτσα σε νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδιοικητικός του Έβρου συναντήθηκε μαζί του.
Η συζήτηση έβγαλε πολλά πράγματα και όπως όλα δείχνουν, ανάλογα και με το πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, θα έχουμε «πολιτικό» γάμο του Εβρίτη αυτοδιοικητικού με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όμως στην αυτοδιοίκηση, καθώς την υπηρέτησε για αρκετό καιρό, αλλά για την κεντρική πολιτική σκηνή! Η υποψηφιότητά του ως βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο πάντως, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες (για να μην πούμε είναι σίγουρη), αν οι εθνικές εκλογές γίνουν μετά τις αυτοδιοικητικές…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/7/13 02:58

    Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει για υποψήφιο δήμαρχο ή βουλευτή δικηγόρο πενηντάρη που το επίθετό του μοιάζει με παλιό φωτογράφο της Κομοτηνής.Δεξιά οικογένεια πρώην στυλιανιδικιά δεν έχει ανακατευτεί με τα κοινά. Η πιθανότητα και η χρηματοδότηση κίνητρο μεγάλο. Γιατί είναι και κάβουρας μεγάλος εκτός απο τη μεγάλη γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 08:33

    Κάτι που πρόσεξα. Αρκετές εφημερίδες στα Online sites του επιτρέπουν τα σχόλια των χρηστών τους (π.χ. Βήμα, naftemporiki, Proto Thema etc).

    Φυσικά ο 902 και ο Ριζοσπάστης δεν το επιτρέπουν (από αυτούς το περιμένεις και το ξέρεις - στο λένε ό,τι είναι Κομμουνιστές). Η "¨δημοκρατική" ΑΥΓΗ γιατί δεν επιτρέπει σχόλια?

    Αυτό για όσους περιμένουν την "Λαϊκη Δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.