12.7.13

Σύλληψη 44χρονου στις Φέρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη στις Φέρες Αλεξανδρούπολης ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 24 ετών (αδέρφια), επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 44χρονος σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης και απαίτησαν από αυτόν, να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα που οφείλει στον πατέρα τους.
Ο 44χρονος μη αναγνωρίζοντας την παραπάνω οφειλή, απείλησε αρχικά τον 24χρονο, με κυνηγητική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα και στη συνέχεια κατά την φυγή των δύο αλλοδαπών, πυροβόλησε μία φορά, προκαλώντας φθορές στο όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο συλληφθείς, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.