25.7.13

Προσπάθησαν να περάσουν από τους Κήπους 30 μετανάστες

Συνελήφθησαν στο 2ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων - Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 48 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.
Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 49χρονος, με συνοδηγό τον 48χρονο, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Λίγο πιο κάτω, στο 2ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων - Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες, προωθούσαν τους τριάντα μετανάστες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.