17.7.13

Η ανάπτυξη ήρθε! Θέσεις εργασίας το 2013… #skouries

«Ανάπτυξη pandu και νταρκοτικά» έλεγε ένα σύνθημα στο Facebook (το παραθέτουμε αυτούσιο και με τα ορθογραφικά του), το οποίο έκανε πράξη η κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς στον ιδιωτικό τομέα προσφέρονται θέσεις εργασίας με 7.500 ευρώ μηνιαίο μισθό!!!
Η αγγελία αφορά κοπέλες ερασιτέχνες, άνω των 18, για αισθησιακές ταινίες για χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χρυσή Ευκαιρία (δείτε εδώ). Να μια ευκαιρία, την οποία πρέπει να δράξουν οι χρυσοθήρες εδώ στην Θράκη. Ίδιο μεροκάματο, ίδια εργασιακή σχέση, ίδιο αντικείμενο! Ανάπτυξη pandu και νταρκοτικά…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/7/13 11:09

    Το έψαξα στο Link που δίνετε και είναι φτηνιάρικο. Δε μιλάμε για μηνιαίο μισθό 7500. Μιλάμε για αμοιβή 7500. Καλό είναι όσες ενδιαφερθούν να αποσαφηνίσουν ακριβώς το σημείο αυτό, π.χ. καθαρά ή μικτά; Και για ποια ακριβώς υπηρεσία δλδ με τι χρονική δέσμευση και όρους εργασίας αυτό το 7μισάρι. Και πάλι για κάποιες ίσως αξίζει αν είναι π.χ. για δουλειά 8ώρου επί ένα μήνα.

    Αυτό πάντως δεν είναι μηνιαία αμοιβή. Μηνιαία αμοιβή είναι ετήσιο πακέτο π.χ. 90 χιλ ευρώ. Τότε μάλιστα: 90 / 12 = 7,5 το μήνα. Αυτό πράγματι είναι μηνιαίος "μισθός" 'η μηνιαίο έσοδο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 - 2 γαμήσια θα είναι ρε φίλε! Ξεκόλα, χιούμορ κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 13:57

      χααχαχαχααααααααααααα, εγώ σας φαίνομαι να σοβαρολογώ;;;;

      Είμαι μεγάλο ταλέντο τότε!!!

      Αλλάζω επάγγελμα και γίνομαι είτε πολιτικός είτε πωλητής!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.