1.7.13

Οι αντιπρόσωποι της Ροδόπης για το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Ροδόπη, με την εκλογή συνέδρων για το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 10 με 14 του Ιούλη. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τη Ροδόπη στο Συνέδριο είναι τα εξής:

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 12:40

    χαχααααααα, τώρα προκόψαμε!!!!

    και μετά κατηγορούσαμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη τους

    πολύ 'ενημερωμένοι' όλοι τους
    πολύ ΠΑΣΟΚοι οι περισσότεροι (και ας αφήσουν τα σάπια ότι είδαν το φως το αληθινό και μπήκαν στο συριζιώτικο σουρεαλισμό)
    πολύ λίγοι για τη Ροδόπη

    αντανακλούν το τεράστιο έλλειμμα στελεχών της κεντροαριστεράς

    Οι σαλεμένοι του Καμμένου χειρότεροι αλλά καλύπτονται από την μπρουτάλ ειλικρινή τους ρητορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 13:02

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017281_591590070863472_285603795_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/13 13:35

    Καλά, τον Καμμένο τον ρώτησε για να παίρνει τέτοιες θέσεις η διεθνής αιμορουφήχτρα των λαών, εκ των ηγετών της Μπίλντενμπεγκ, το ερπετοειδές των Νεφελίμ που εξουσιάζει τους λαούς με τα ... ψεκαστικά του;;;;;

    Τον Αλέξη;;;;

    Δεστε τι δηλώνει ο καπιτάλας, ο πλούσιος, το φίδι το κολοβό.

    Τζορτζ Σόρος: «Πρέπει να υποστηριχθεί η διαγραφή του χρέους»
    Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής πιστεύει πως η ΕΕ δεν κυβερνάται από τη θέληση των λαών της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/13 14:51

    Εντάξει, πειστήκαμε. Κάποιοι δουλεύουν πολιτικά για το καλό μας.

    Μήπως όμως το μπλογκ θα έπρεπε να θεωρήσει αρκετά σημαντική και τη συνέντευξη του Γιώργου Πεταλωτή στον Παρατηρητή; Συνέντευξη άκρως ενδιαφέρουσα και ποταμός; Τι θεωρεί η πιάτσα; Ότι είναι αδιάφορο το πρωτοσέλιδο του Παρατηρητή; Ότι είναι αδιάφορος ο Πεταλωτής; Ότι είναι ακατάλληλη για δημοσιογράφος η Τζένη ΚΑτσαρή - Βαφειάδη ή η Άννα Πατρωνίδου; Ή μήπως φοβάται τις απόψεις Πεταλωτή για τα πολιτικά δρώμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/13 21:13

    Οι...απόψεις του Πεταλωτή δε θέλουν δικηγόρο, στην κυβέρνηση ήτανε, τα χαϊρια του τα είδαμε....
    όσο για τους αντιπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, άλλοι είναι λιγότεροι, άλλοι είναι περισσότεροι, όπως και σε κάθε ομάδα ανθρώπων...δεν υπάρχει κάπου, κάποτε δεξαμενή με αγγελούδια αλλά ούτε και με διαβόλους, αυτό θα έπρεπε να είναι κατανοητό σε όλους τους ανθρώπους που σκέπτονται χωρίς προκαταλήψεις!
    Εξάλλου, αν έχετε παράπονα γιατί δεν πάτε σε μια γενική συνέλευση να τα πείτε; είναι ο μόνος χώρος όπου δε σε διαγράφουν αν έχεις διαφορετική άποψη.
    Επίσης αν σου φαίνονται λιγοστοί αυτοί που εκλέχθηκαν, βάλε κι εσύ υποψηφιότητα την επόμενη φορα..αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/13 11:59

    Μάζωμα βολεμένων από το πιο σάπιο κομμάτι του πασοκ, άσχετων στην καλύτερη περίπτωση και για κάποιους υπο ιατρική παρακολούθηση. Κοινό χαρακτηριστικό μυρίστηκαν εξουσία. Λαμόγια που το παίζουν αριστεροί.
    Ασταδιάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.