25.6.13

ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Piazza! «Κομμένοι» οι Καραμανλικοί από τον ανασχηματισμό

Προτίμησαν μέχρι και τον Μητσοτάκη, αλλά τους Καραμανλικούς δεν τους ήθελαν στα πόδια τους, γιατί στην ουσία αυτούς φοβούνται. Η ομάδα Σαμαρά άφησε, για τους τύπους, την κυβέρνηση με μόνο ένα χαρτοφυλάκιο τον Καραμανλή, τοποθετώντας τον Γιάννη Ανδριανό υφυπουργό Αθλητισμού!!!
Όσο για τα υπόλοιπα που γράψαμε επιβεβαιωθήκαμε, καθώς Λυκουρέντζος και Στυλιανίδης πάνε σπίτι τους, αν και το όνομα του Θρακιώτη βουλευτή έπαιζε μέχρι το τέλος για άλλο υπουργείο εκτός του ΥΠΕΣ, αλλά οι καραμπόλες … τον εξοστράκισαν, όπως άλλωστε και τον Πάρι Κουκουλόπουλο! Διαβάστε το δημοσίευμα…

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/13 09:57

    Ναι μωρέ, ο Αδριανός που μπήκε στην Κυβέρνηση είναι το έμβλημα του αντικαραμανλισμού...

    Δηλαδή αν δεν δείτε Αντώναρο στο "εξ ημίσεως" κυβερνητικό σχήμα, θα συνεχίσετε το παραμύθιασμα που σας βολεύει;;;

    Εσείς σε λίγο θα βγάλετε αντιμνηνονιακό και το Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/13 10:13

    ΑΦΟΥ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΝΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/13 15:58

      Κυριε δεν ξερω αν το ξερετε βουλευτης ειναι η γενια του τον βγαζει η οχι βουλευτη δεν τον κανει υπουργο, και ποια γενια του τον εφτυσε που τον ειχε κυριαρχο περυσι απο τις εκλογς του Μαϊου κιολας, και εγω γενια του ειμαι αλλα εψαχνα δουλεια μονη μου !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/13 10:37

    Κύριο άρθρο Κυριακάτικης Καθημερινής - έτσι χάριν απλής ενημέρωσης και διαλόγου:


    Απομάκρυνση φαύλων υπουργών

    Κύριο Αρθρο

    Οι εκλογές και το «ατύχημα» αποφεύχθηκαν. Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας έχει δύσκολα θέματα να χειρισθεί και θα πρέπει να λάβει αρκετές, γενναίες αποφάσεις. Πολλές από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις δεν υλοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, επειδή υπήρξαν υπουργοί οι οποίοι αρνούνταν πεισματικά να νοικοκυρέψουν τα υπουργεία τους ή να προσδιορίσουν καν πόσοι είναι οι υπάλληλοι που δεν κάνουν τίποτα.

    Εχει έλθει η ώρα, εν όψει του ανασχηματισμού, να στείλει σπίτια τους κάνα-δύο εξ αυτών ο κ. Σαμαράς. Θα χύσουν ψεύτικα δάκρυα για μερικές ημέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα ισχυριζόμενοι ότι υπερασπίζονταν τα δίκαια των εργαζομένων κλπ., κλπ. Οι πολίτες θα καταλάβουν, όμως, ότι επιτέλους σε αυτήν τη χώρα, όπως σε κάθε επιχείρηση, οι πολιτικοί που είναι άχρηστοι ως μάνατζερ πάνε σπίτι τους. Ούτε κομματικές ισορροπίες ούτε επικοινωνιακές ανασφάλειες μπορούν να εμποδίσουν την άκρως αναγκαία απομάκρυνση των φαύλων υπουργών που κυριολεκτικά κορόιδευαν τους πάντες, και τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, με τη στάση τους. Και βεβαίως εννοείται πως η κοινή γνώμη θα απογοητευθεί σφόδρα αν στη νέα κυβέρνηση συμμετάσχουν παλαιοκομματικά στελέχη που ουδέποτε άφησαν πίσω τους έργο, απ’ όπου και αν πέρασαν. Θα είναι ντροπή τέτοιοι άνθρωποι να είναι υπουργοί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/13 13:11

    εξι καραμανλικοι στην κυβέρνηση πιατσα. Φτανει να προπαγανδιζεις τις βλακειες του Στυλιανιδη. Δεν κοπηκαν οι καραμανλικοι ο Πιπης κοπηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, 6 είναι οι Καραμανλικοί! Ο Βενιζέλος, η Γεννηματά, ο Χρυσοχοΐδης, ο Κεγκέρογλου, ο Τσαυτάρης και ο Καψής! Συγνώμη…

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/13 13:13

    Και το μούσι του Στυλιανίδη συνεχίζεται και εσείς το αναπαράγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/13 13:49

    Τελικά δεν μας είπες πιάτσα, από καραμπόλα ή από αντικαραμανλισμό την πάτησε ο Ευρυπίδης;;; Δε βγάζω άκρη με αυτά που λες.

    Και άντε συμπαθής σε μας που τον ψηφίσαμε και είμαστε καραμανλικοί ως το κόκκαλο αφού αγαπάμε την πατρίδα μας και όχι τους αμερικανοεβραίους. Εσύ από πού κι ως πού ασχολείσαι; Και έχεις και ύφος τόσο φιλοκαραμανλικό;

    Για να αφήσω στην άκρη κάτι πολύ ουσιώδες: ο Καραμανλής το ξέρει ότι είναι καραμανλικός ο Εύρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/13 09:31

    Ο κ. Σαμαράς επεδίωξε να αμβλύνει τις αντιδράσεις ενεργοποιώντας το σύνολο των «παραδοσιακών δυνάμεων» της Ν.Δ. (Ολγα Κεφαλογιάννη, Κυρ. Μητσοτάκης, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης) και διατηρώντας ισχυρή παρουσία «καραμανλικών». Η απομάκρυνση του «καραμανλικού» Ευρ. Στυλιανίδη από την κυβέρνηση επιδιώκεται να εξισορροπηθεί από τον αποκλεισμό ενός άλλου προβεβλημένου, του κ. Μ. Βορίδη, αλλά και από το γεγονός ότι ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης καλείται να διαχειρισθεί την καυτή πατάτα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και των απολύσεων.

    www.kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.