11.6.13

Επίσκεψη του Επιτρόπου Johannes HAHN στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ο Επίτροπος Johannes Hahn, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στις 13 ελληνικές Περιφέρειες.
Με την επίσκεψη του στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, επιδιώκει να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των πόρων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων – της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για τη χώρα -  ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Επίτροπος θα επισκεφθεί την Κομοτηνή, πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη.
Στις 10:30 πμ ο κ. Hahn θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, στα κτίριο της Περιφέρειας και θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Ακολούθως, ο κ. Hahn και ο κ. Γιαννακίδης, θα συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση, που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών ενώσεων και φορέων αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Arcadia, στην Koμοτηνή (ώρα 11.30-13.00), ενώ το θέμα της ομιλίας του Επιτρόπου θα είναι «Η Μελλοντική Πολιτική Συνοχής της ΕΕ».
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Επίτροπος συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη, θα επισκεφθεί αναπτυξιακά έργα που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Συνοχής και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.