16.6.13

H Piazza del Popolo αναμεταδίδει και το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΤ3

H Piazza del Popolo αναμεταδίδει το πρόγραμμα εργαζομένων της ΕΤ3, μετά την απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά για «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/13 09:30

    Την Έλενα Κουντουρά έστειλε στην ΕΡΤ ο Καμμένος. Ανταγωνιστικά ο Τσίπρας πρέπει να στείλει το δικό του μοντέλο, τη Ναόμι Κάμπελ.
    (Καλά, το μοντέλο που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ είναι η Τόνια Αντωνίου, άλλος τύπος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/13 14:17

      την προτιμώ θα έλεγα από τα σουργελα που προτείνουν πασοκ δημαρ και συριζα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/13 09:44

    «Η ΕΡΤ δεν υπάρχει υφιστάμενη, άρα δεν υπάρχουν προϊστάμενοι» είναι η δικαιολογία προκειμένου να πετούν από τα γραφεία τους διευθυντικά στελέχη, προϊσταμένους, ακόμη και τον ίδιο το γενικό διευθυντή της ΕΡΤ3. Άνθρωπος που έχει παίξει στο παρελθόν ως ηθοποιός σε τσόντα έβγαλε βίαια από το γραφείο του στέλεχος, διότι «η συνέλευση της κατάληψης αποφάσισε το γραφείο σου να γίνει ιατρείο». Τεχνικός και θυρωρός πέταξαν άλλο στέλεχος από το γραφείο του γιατί «είσαι ένα τίποτα». Τεχνικοί επιτέθηκαν λεκτικά στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ επειδή υπερασπίστηκε το δικαίωμα των δημοσιογράφων να διαμορφώνουν το πρόγραμμα.

    Όσοι διαφωνούν με τις τακτικές και τις μεθόδους αυτές, φοβούνται να μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι θα στοχοποιηθούν.

    Κι όπως εύστοχα παρατήρησε η σύζυγος δημοσιογράφου, «ευτυχώς που είστε τηλεόραση. Αν ήσασταν νοσοκομείο, την εγχείρηση θα την έκανε ο θυρωρός...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/13 22:46

    ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ . ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ..... ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΑΥΤΟ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ? ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.