11.6.13

Διάρρηξη στα γραφεία της Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

Άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στο μητροπολιτικό οίκημα Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, με σκοπό να κλέψουν. Οι δράστες στις 3.30 τα ξημερώματα παραβίασαν με σιδερένιο λοστό την ισόγεια είσοδο του μητροπολιτικού οικήματος όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ιεράς μητρόπολης και εισήλθαν στο χώρο.
Στη συνέχεια, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρίσκονται το προσωπικό γραφείο, χώροι υποδοχής και το υπνοδωμάτιο του μητροπολίτη. Φαίνεται πως οι δράστες ξύπνησαν τον σεβασμιότατο ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του τράπηκαν σε φυγή.
Ο σεβασμιότατος κάλεσε την αστυνομία και από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν αφαιρέσει από συρτάρι γραφείου στο ισόγειο το ποσό των 1.100 €. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες προφανώς δεν γνώριζαν την παρουσία του μητροπολίτη στον πρώτο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.