25.6.13

Κλαίνε στο ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για την μη υπουργοποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Μαύρο δάκρυ κυλάει από την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη για την μη υπουργοποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Τόσο αγώνα κάνανε για να «εκτοξεύσουν» τη ΝΔ στους 19.000 ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, για να μην εκλεγούν οι «κακοί Τούρκοι» … ήθελαν έναν υπουργό!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/13 10:35

    Καλά το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Εσείς πώς το βλέπετε;;; (Όταν λέω "εσείς", ξέρετε, μεταξύ μας τώρα;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/13 11:56

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ -ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ -ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Α ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΛΑΘΟΣ .

    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΖΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΕΕ ΣΤΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ.

    ΕΧΑΣΕ 4 ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΑΖΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΩΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΤΙΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ,ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/13 15:07

      Ο ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΕ ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΡΟΙΛΟΥ?
      ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΖΟ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΖΟ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΔΕΙΣΑΜΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΓΓΛΕΖΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΖΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΜΕΣΩ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΩΣΤΑ- ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ.
      ΕΑΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/13 13:01

    Σίγουρα κάποιοι της αυτοδιοίκησης κλαίνε αλλά κι εσυ πιάτσα που είσαι το μεγαλύτερο λιβανιστήρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/13 13:03

    Πάλι το ΠΑΣΟΚ σου φταίει.Ούτε η ΝΔ ούτε κανένας άλλος ε? Ε καλά για ΣΥΡΙΖΑ που μάζεψε όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ να μην μιλήσουμε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/13 13:08

    Από τους ροδοπίτες κολλητούς του χοντροβενιζέλου φτιάχτηκε από τον Βενιζέλο την βρήκε ο Στυλιανίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/13 13:24

    Επιτυχία Στυλιανίδη: Τα πήγε τόσο άσχημα ώστε να καταφέρει να αντικατασταθεί από τον Μιχελάκη

    6/25/2013 09:30:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
    Δεν μας αρέσει να περιαυτολογούμε αλλά η χθεσινή αποπομπή του Ευριπίδη Στυλιανίδη από την κυβέρνηση, μας πήγε ένα χρόνο πίσω, τότε που με τον παρακάτω τρόπο σχολιάσαμε την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να του αναθέσει το υπουργείο Εσωτερικών:

    Τη θέση του στο υπουργείο Εσωτερικών καταλαμβάνει...
    ...μια άλλη σπουδαία φυσιογνωμία της Συγγρού, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο μεγαλύτερος συκοφάντης των μεταρρυθμίσεων που επιχείρησε κι εν μέρει υλοποίησε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Αποτελεί μάλλον κατόρθωμα για τον Στυλιανίδη το να κριθεί αναγκαία η αποπομπή του, ακόμα κι αν αυτή απαιτεί την αντικατάσταση του από κάποιον όπως ο Μιχελάκης.

    Στον ένα χρόνο πάντως της θητείας του στο ΥΠΕΣ, ο Στυλιανίδης έφερε εις πέρας σπουδαίο έργο, σημαντικότερες στιγμές του οποίου είναι οι παρακάτω:

    1. Κανόνισε να παίξει φιλικό με τον Πανθρακικό, την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας, η Μπάγερν Μονάχου (μούσι)
    2. Δήλωσε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά τα πάει τόσο καλά ώστε τώρα είμαστε εμείς αυτοί που κουνάμε το δάχτυλο στην Ευρώπη

    3. Δήλωσε ότι ο Κώστας ο Καραμανλής αποτελεί εθνική εφεδρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/13 14:23

    Το Βήμα θεωρεί το κυβερνητικό σχήμα μη μεταρρυθμιστικό (έτσουξε πολύ η μη υπουργοποίηση του υιού βλέπετε..) και το φαηλικό antinews θεωρεί το κυβερνητικό σχήμα ως "νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ". Συμπέρασμα; Έγινε μια πολύ καλή άρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/13 14:28

    Αποκαλυψη XanthiPress.gr: Στη συγκέντρωση στήριξης του Ερντογάν ο βουλευτής Α. Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ !
    18 Ιουνίου 2013

    Στη συγκέντρωση στήριξης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Κωσταντινούπολη βρέθηκε την Κυριακή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία που δημοσιεύει το XanthiPress.gr
    Ο μουσουλμάνος βουλευτής της Ροδόπης, παρέστη στην τεράστια συγκέντρωση στήριξης του κυβερνώντος ισλαμικού κόμματος ΑΚP στο Καζλί Τσεσμέ της Πόλης, όπου υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν ίσως και πάνω από 1 εκατομμύριο υποστηρικτές του Ερντογάν. Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν φωτογραφήθηκε και προσφωνήθηκε στη συγκέντρωση μαζί με 2 βουλευτές του μειονοτικού κόμματος της Βουλγαρίας, αλλά και έναν από το αντίστοιχο κόμμα των Σκοπίων.

    Η παρουσία ενός βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου σε συγκέντρωση ενός ισλαμικού κόμματος στην Τουρκία, και μάλιστα τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός της γείτονος βάλλεται από όλη την Ευρώπη για τη βίαιη καταστολή της εξέγερσης και την ισλαμική του ατζέντα, κρίνεται καταρχάς άκομψη, από πολλές πλευρές και αναμένεται ότι θα προκαλέσει συζητήσεις.

    Πρόβλημα ενδέχεται να του δημιουργήσει και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καθώς η παρουσία του εκτός των συνόρων σε αυτού του είδους τη συγκέντρωση και εν μέσω τεράστιων εξελίξεων τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα, αποτελεί ένα ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/6/13 15:51

    Παντως αν η ζηλια ηταν ψωρα θα χορταινε ολη η χωρα !!!!!!!!!!!!
    Απλα τα πραγματα δεν εκανε και εφυγε ετσι ειναι αυτα ολοι δεν κανουν για ολα, εσεις ολοι μπορειτε να κανετε ολες τις δουλειες καλα ??? εδω οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ξερουν να κανουν την δουλεια που υποτιθετε κανουν χρονια !!! και δεν τους λεει και κανενας τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.