18.6.13

Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις σε εκατοντάδες νήπια του Δήμου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας ενισχύει συνεχώς το πρόγραμμα κοινωνικών παροχών προς τους πολίτες, αναπτύσσοντας ένα πλέγμα δωρεάν υπηρεσιών που διευκολύνουν και στηρίζουν τις οικογένειες της πόλης μας.
Εκατοντάδες μικροί μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου Δράμας  συμμετείχαν στο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής οδοντιατρικής που υλοποίησε για πρώτη φορά ο Δήμος, με το τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας, το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χαρίζοντας χαμόγελα και φανερή ικανοποίηση σε γονείς και νήπια.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η Κινητή Μονάδα Οδοντιατρικής του συλλόγου «Το Χαμόγελου του Παιδιού», στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό και εθελοντές οδοντιάτρους της περιοχής, επισκέφθηκαν 35 Νηπιαγωγεία του Δήμου Δράμας, το Ιατροκοινωνικό Κέντρο και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, παρέχοντας δωρεάν προληπτική εξέταση σε 837 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.