13.6.13

Αντιπρόεδρος των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης ο Παύλος Δαμιανίδης

Αντιπρόεδρος της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR), εκλέχτηκε ομόφωνα ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, στο πλαίσιο του Πολιτικού Γραφείου του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμο της Σουηδίας στις 7 Ιουνίου 2013.
Στο Πολιτικό Γραφείο παρευρέθηκαν πολιτικοί εκπρόσωποι Περιφερερειών από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο Jean Yves Le Drian, πρώην Περιφερειάρχης της Βρετάνης και νυν Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας.
Στη CPMR συμμετέχουν περίπου 160 Περιφέρειες  από 28 Ευρωπαϊκές χώρες γεγονός που την καθιστά μια οργάνωση που εκπροσωπεί περισσότερους από 200 εκατομμύρια πολίτες.
Αποτελεί σήμερα τον κυριότερο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οργανισμό των ίδιων των Περιφερειών, για τη δικτύωση τους και την προώθηση των θέσεων τους στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/6/13 21:41

    Με την ευκαιρία της εκλογής στην νέα του θέση ,θα ήθελα να του ευχηθώ Δημοσίως καλη και διμιουργικη πορεία στα νέα του καθήκοντα.
    Είναι μια σημαντική θέση που τιμά και αναβαθμίζει όχι μόνο τον ίδιο αλλα και την ίδια την περιφέρεια μας.
    Σε ότι καλο είμαστε μαζί σε ότι υπάρχει διαφωνία εκει ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του.
    Πάυλο καλη συνέχεια.
    Σταυρος Ι Καβαρατζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.