21.6.13

Μήνυμα παραμονής στην κυβέρνηση από Βενιζέλο

Μήνυμα σταθερότητας και ευθύνης έστειλε, προς κάθε κατεύθυνση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Το μήνυμα απευθύνθηκε και προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, προς τους οποίους απηύθυνε και το ερώτημα αν οι εκλογές, πιθανόν διπλές, θα βοήσουν την υπόθεσή τους.
Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές και τόνισε ότι δεν τις θέλει ούτε ο ελληνικός λαός. Το ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε, ποτέ, τρύπες στο νερό και δεν θα κάνει ούτε τώρα. Επίσης τόνισε ότι δεν δέχεται συνεργασία αλά καρτ. Ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση πρέπει να έχει τετραετή θητεία, χωρίς εκπλήξεις μεταξύ των εταίρων και μικροκομματικές συμπεριφορές, τάχθηκε υπέρ της ύπαρξης και λειτουργίας μιας τρικομματικής κυβέρνησης και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να συμμετέχει στην προσπάθεια.
Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι στην ουσία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την απόφασή της για την ΕΡΤ, η οποία έθεσε θέμα λειτουργίας των θεσμών και της δημοκρατίας. Επίσης ανέφερε ότι υπήρξαν βήματα προσέγγισης από την πλευρά της κυβέρνησης, που αφορούσε στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλα τα κανάλια της και το σύνολο των εργαζομένων, περίπου 2000, ενώ για τα μουσικά σύνολα κλπ να υπάρξει ειδική μέριμνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.