21.6.13

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Γιώργου Γερομάρκου.
Ήταν η πρώτη φορά που η συνεδρίαση έγινε με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης έκαναν παρέμβαση και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης και οι Αντιπεριφερειάρχες Έβρου, Γεωργία Νικολάου και Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.
Η Επιτροπή ασχολήθηκε με θέματα των λαϊκών αγορών, που έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρουν τους πολίτες, καθώς επίσης και με θέματα τουρισμού και πολιτισμού. Σε ότι αφορά στα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης (θέματα λαϊκών αγορών), η Επιτροπή λαμβάνει αποφάσεις, ενώ στα θέματα τουρισμού-πολιτισμού, γνωμοδοτεί.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πάρθηκε μία σημαντική απόφαση σχετικά με πρόταση της Επιτροπή Ανάπτυξης, η οποία θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ και αφορά στην αλλαγή του λογότυπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η νέα πρόταση της Επιτροπής είναι να απεικονίζεται η Νίκη της Σαμοθράκης. Η Επιτροπής Ανάπτυξης αποφάσισε ότι και η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/13 23:48

    H αληθεια ειναι οτι στην περιφερεια υπαλληλοι και εκλεγμενοι την τεχνολογια την χρησιμοποιουν πολυ ΟΧΙ ομως για την εξυπηρετηση κοινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/13 11:22

      Εξαιρετικό σχόλιο του 23:48

      Like like like

      Να το κάνουμε πιο ολοκληρωμένο;

      1. Να φροντίσουν άμεσα οι αρμόδιοι να αξιοποιηθούν τα πραγματικά προσόντα και δεξιότητες των υπαλλήλων για να πάψει η χύμα τυφλή οριζόντια τοποθέτηση των ικανότερων και με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες, μαζί με το σωρό των υπολοίπων

      2. Στους καλούς υπαλλήλους να επιτραπεί να αποδεικνύουν το ωφελιμο για το κοινωνικό σύνολο προφιλ τους και εκτός στενών διεκπεραιωτικών καθηκόντων που τους θάβουν

      3. Να αξιολογείται συνολικά ο φάκελος των υπαλλήλων και όχι τι νομίζει ο καθένας για αυτούς (σιγά μη γίνει αυτό στην Ελλάδα, όλα από τα κνετρικά καθορίζονται στα τυφλά, σιγά που τους μάρανε η δυνατόητα των τοπικών κοινωνιών να ξέρουν κάποια καλύτερα πράγματα, αφού σου λέει ο άλλος η Ελλ΄δα είναι παράδεισος για υποκειμενισμό και ευνοιοοκρατία για τον γνωστό μου, είναι δυνατόν να επιτρέψουμε ξανά στις τοπικές κοινωνίες να δίνουν εύσημα;;;)

      4. Να παραδεχθούμε ότι στην Περιφέρεια αλλά και στους δήμους της Ροδόπης (που ξέρουμε) δεν υπάρχουν μόνο υπάλληλοι και εκλεγμένοι. Υπάρχουν και "υπαλληλοι" και "τοποθετημένοι εργολαβικά και συμβουλευτικά". Εκεί να δεις πόσο χρησιμοποιούν την τεχνολογία για πάρτη τους αντί της εξυπηρέτησης του κοινού.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.