21.6.13

Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς!!! Συμπαράσταση στο τρελό αγόρι…

Ελεύθερος υπό όρους είναι από σήμερα και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, αλλά με αναστολή στην έφεσή του.
Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα, την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή στην έφεσή της. Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς – όπως είναι γνωστό – έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.
Ο Λάκης Γαβαλάς απολογούμενος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια για υπόθεση οικονομικού περιεχομένου που είχαν οι συνάδελφοί του Ντόλτσε και Καμπάνα, οι οποίοι- όπως είπε- αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές με το κότερό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.