15.6.13

Συναυλία αλληλεγγύης στην Κομοτηνή για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Συναυλία διαμαρτυρίας κι αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στις 9 το βράδυ.
Μαθητικά συγκροτήματα, ομάδα κρουστών από την Αθήνα, ο Άγγελος Μουρβάτης, ο Χρήστος Χατζόπουλος, ο Γιάννης Παγκοζίδης, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, όλοι θα είναι εκεί γιατί ΕΡΤ και Κοινωνία πάνε μαζί!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/13 09:40

    ΥΘποτίθεται ότι ο Τσίπρας θα "βάλει τάξη στα ΜΜΕ της διαπλοκή" ξεκινώντας από "μεηδενική βάση" μόλις γίνει κυβέρνηση.

    ΣΤο παρακάτω κουιζ τι θα απαντούσατε;;;

    "Το μιντιακό σύστημα είναι η πλειοψηφία των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας και πλέον η απαξιωμένη και χειραγωγημένη ΕΡΤ, που κεντρικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μετατραπεί σε μια σύγχρονη ΥΕΝΕΔ…"

    28/5/2013

    Ποιος το είπε αυτό είπαμε;

    Hint: Αυτός που το είπε έχει επισκευτεί ΚΑΙ τις εγκαταστάσεις του ομίλου Μπόμπολα σχεδόν την ίδια εποχή με το παραπάνω ανέκδοτο.


    Δεν τα καταφέρατε;;;; Άντε και η βοήθεια του κοινού:

    http://www.iefimerida.gr/news/99523/επίσκεψη-τσίπρα-σε-πήγασο-γεύμα-εργασίας-με-γιώργο-και-φώτη-μπόμπολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/13 10:06

    Καλή επιτυχία στη συναυλία. Συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όσους μένουν άνεργοι. Κάτι που ποτέ δεν έκαναν τόσα χρόνια οι βολεμένοι υπάλληλοι της ΕΡΑ Κομοτηνής, η οποία έτσι κι αλλιώς υπολειτουργούσε τόσα χρόνια, για άλλους εργαζομένους. Κάπως αργά αποφασίσατε να "Αντισταθείτε"... δεν πειράζει όμως!!! Θα πάρετε καλές αποζιμιώσεις είπε ο Σαμαράς. Καλή τύχη σε όλους και καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/13 22:49

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.