25.6.13

Θρήνος στην κυβέρνηση! Δεν αποδέχθηκε η Βούλτεψη την θέση της υφυπουργού Υγείας

Ανασχηματισμό στον ανασχηματισμό είχαμε στο κυβερνητικό σχήμα με το «καλημέρα». Η κ. Βούλτεψη δεν δέχθηκε να μπει στην κυβέρνηση και έτσι τη θέση της καταλαμβάνει η Ζέτα Μακρή. Η είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά από τον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα … με έκτακτο δελτίο! Τι δεν καταλαβαίνεις;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/6/13 07:10

    Χθες (Κυριακή) κατά τις απογευματινές ώρες από τα ξενοδοχεία του κέντρου της πόλης μας εξήλθαν σχεδόν στο ίδιο χρονικό διάστημα, άνδρες «ιππότες» ενδεδυμένοι με σκουρόχρωμα “κομψά” κουστούμια και διασχίζοντας περήφανα τη πλατεία μέσω της Φιλικής Εταιρείας κατευθύνθηκαν στον τελικό προορισμό τους το «ΔΙΟΓΕΝΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ» όπου και εισήλθαν.
    Μετά από μικρό διάστημα εμφανίσθηκαν στο Roof Garden του τελευταίου ορόφου!
    Όπου άλλοι λένε ότι είναι ο ναός της μασονικής στοάς της Κομοτηνής, άλλοι λένε ότι στεγάζεται ο Ροταριανός Όμιλος της πόλης μας και άλλοι λένε ότι είναι τα γραφεία των ΑΧΕΠΑΝΣ.
    Από ότι φάνηκε το γενικό πρόσταγμα του συμποσίου είχαν τα δύο εξέχοντα μέλη της κοινωνίας ο κ Γιώργος Χριστοφορίδης και οκ. Στάθης Κεφαλίδης.
    Εσωτερικός τουρισμός ναι μεν εσωστρεφής ….αλλά ανωτάτου επιπέδου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.