18.6.13

Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με καλλιεργητές του δημοτικού Βιοαγρού

Συνάντηση με τους καλλιεργητές του βιοαγρού του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Λαμπάκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολυκοινωνικού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι καλλιεργητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς με το Δήμαρχο και τους υπεύθυνους γεωπόνους και να ενημερωθούν για τους τρόπους καλλιέργειας που θα συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής τους, καθώς επίσης και για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για την προστασία των προϊόντων τους αλλά και των εγκαταστάσεων, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.
Ακόμη, απαντήθηκαν ερωτήματα και προβληματισμοί που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου χρήσης του δημοτικού βιοαγρού και αποφασίστηκαν δράσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.