17.6.13

Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας ζητούν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Στάση εργασίας και πορεία διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν τα μέλη της Ένωσης Αγροτικών Ειδικευόμενων Ιατρών Ροδόπης, την Δευτέρα 17 Ιουνίου.
Οι ειδικευόμενοι γιατροί ξεκίνησαν την πορεία τους από το Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και κατευθύνθηκαν στο κέντρο της πόλης, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ενώ στην συνέχεια βρέθηκαν στο κτίριο της Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αντιστεκόμαστε στην διαρκή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, εξαιτίας της πολιτικής των μνημονίων και της υποχρηματοδότησης – υποστελέχωσης που επιφέρει. Καλούμε την τοπική κοινωνία να αγωνιστεί πλάι μας, για ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας με υψηλής ποιότητας περίθαλψη και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για το υγειονομικό και τεχνικό προσωπικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.