14.6.13

Σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, τρεις αλλοδαποί διακινητές, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 24χρονος υπήκοος Συρίας, οι οποίοι προωθούσαν στην Ελλάδα εννέα μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποίησε η ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, στην οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Διδυμοτείχου, εντοπίσθηκαν, ο 24χρονος να οδηγεί ένα φορτηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό εννέα μετανάστες, ενώ οι άλλοι δύο δράστες, να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο και να λειτουργούν σαν προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.
Συνολικά κατασχέθηκαν δύο οχήματα, το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ περίπου και έξι κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.