20.6.13

Καταργούνται 516 οργανικές θέσεις σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ

Στην κατάργηση 516 κενές οργανικές θέσεις σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών με 13 σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων που υπέγραψε ο Eυριπίδης Στυλιανίδης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/13 22:26

    Είναι εξοργιστική η απερισκεψία με την οποία ενίοτε ο Τύπος υιοθετεί μια κακόβουλη φήμη και την αναπαράγει, χωρίς καν να την έχει εξετάσει προηγουμένως υπό το φως της απλής λογικής! Πρόσφατο παράδειγμα που με κάνει να αγανακτώ αφορά την τροπολογία, που παρεισέφρησε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος (κύρωση συμφωνίας περιβαλλοντικής συνεργασίας Ελλάδος και Ισραήλ) και με την οποία συνιστώνται δύο θέσεις νομικών συμβούλων στο ΚΕΠΕ. Γράφτηκε ότι πρόκειται για φωτογραφική διάταξη, αφορώσα την τακτοποίηση της αλήστου μνήμης κ. Τζοτζόλα, την οποία ο Αντώνης Σαμαράς είχε ορίσει κάποτε εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., αλλά δεν ευδοκίμησε, την πήρε το ποτάμι και την ξεχάσαμε. Προφανώς η περί ης ο λόγος τροπολογία αφορά το βόλεμα κάποιου «ημετέρου». Αποκλείεται όμως να είναι η κ. Τζοτζόλα. Γιατί; Διότι δεν είναι από τη Μεσσηνία! Quod erat demonstrandum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/13 09:45

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.