11.6.13

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κομοτηνής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας, που διοργάνωσε η trelacademy, το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου στο άλσος Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της Κομοτηνής, που για 2η συνεχόμενη χρονιά  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έσπευσε να διασκεδάσει με τις διάφορες εκδηλώσεις του τριημέρου. Δυναμικό παρών τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής έδωσαν οι μικροί μας φίλοι που έδειχναν να διασκεδάζουν με τα παιχνίδια που τους ετοίμασαν με μεράκι οι παιδαγωγοί του συλλόγου και οι εθελοντές.
Το bazaar χειροποίητων προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους όπως και οι επιδείξεις του γυμναστηρίου Planet που έκαναν τους θεατές να κουνιούνται σε ρυθμούς Zumba, yoga και step dance aero. Βέβαια  οι συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα έκλεβαν την παράσταση με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τις μουσικές τους επιλογές.
Σημαντική ήταν η βοήθεια των τοπικών επιχειρηματιών που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και σίγουρα χωρίς τη συμβολή τους δε θα γινόταν αυτή η διοργάνωση, όπως επίσης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Δήμου Κομοτηνής.
Σε όλο αυτό το τριήμερο συμμετείχαν οι Pathfiender amfia enduro club, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών, οι On Bikes ποδηλάτες Κομοτηνής, οι Komotinistas, το ΕΠΑΣ Αισθητικής – κομμωτικής, η Φιλοζωική Κομοτηνής, το Κοινωνικό ιατρείο – Φαρμακείο και ο Ερυθρός Σταυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.