11.6.13

1ο Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας ένα βήμα για την κυβέρνηση της Αριστεράς

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με την τριπλή σημαία του προχωρά στο Ιδρυτικό του Συνέδριο, στις 10 Ιουλίου, επιδιώκοντας να εκφράσει πολιτικά τον κόσμο της εργασίας και την ανάγκη να αναδειχθεί αυτός ο κόσμος σε ηγετική δύναμη της κοινωνίας. Επιδιώκει, ακόμη, να εκφράσει, αλλά και να ικανοποιήσει την ανάγκη, να υπερβεί η ελληνική κοινωνία τις πατριαρχικές και ανδροκρατικές πρακτικές που συντείνουν στην αποδοχή συντηρητικών αντιλήψεων και σε εποχές κρίσης κινδυνεύουν να γίνουν ακραίες.

Τέλος, επιδιώκει να εκφράσει, αλλά και να ικανοποιήσει την ανάγκη ριζικής οικολογικής αναμόρφωσης της παραγωγής και της κατανάλωσης εν μέσω διαδικασιών κλιματικής αλλαγής και γενικευμένης οικολογικής καταστροφής που απειλούν ολόκληρο τον πλανήτη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/6/13 08:48

    Παρακολουθώντας Αυτιά ως κωμική σειρά:

    Ρεσιτάλ ερμηνείας από έναν οργισμένο – αγανακτισμένο - πρώην πασόκο – νυν συριζαίο Κουρουμπλή, για την σωτηρία των τραπεζών, αφού, στην Αριστερά άμα είσαι, μπορείς να λες τέτοια. Συγχαρητήρια από την Μάγδα για την ερμηνεία, ικανοποιημένος κι ο Αυτιάς. Και ο ερμηνευτής αυτός να έχει διορίσει στο δημόσιο χιλιάδες, την μισή σχεδόν ορεινή και πεδινή Αιτωλοακαρνανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/13 16:56

    Οχι τόσο αριστερά ρε παιδια..θα σραβωσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.