11.6.13

Βρέθηκε στην Κομοτηνή 17χρονος Γάλλος αγνοούμενος

Βρέθηκε στην Κομοτηνή ένας 17χρονος Γάλλος ο οποίος είχε εξαφανιστεί φέτος στις 16 Μαΐου. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό του νεαρού Γάλλου υπηκόου ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 στη Γαλλία, όπως και την οργάνωση προστασίας των παιδιών «LA MOUETTE», μεριμνώντας με απόλυτη υπευθυνότητα και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τις γαλλικές αρχές για την ασφαλή διαμονή του 17χρονου μέχρι την άφιξη των γονέων του στη Θεσσαλονίκη.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει το συντονισμό για το «Εθνικό Κέντρο και υπό Εκμετάλλευση παιδιά» και τη λειτουργία της 116000 Ευρωπαϊκής γραμμής για τα εξαφανισμένα παιδιά στην Ελλάδα. Επίσης με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βοήθειας σε παιδιά τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως έχει ως θεμελιώδη αρχή τις διεθνείς συνεργασίες με οργανώσεις, κυβερνητικές ή μη-κυβερνητικές με παρεμφερείς στόχους και αξίες.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/6/13 08:37

    Μήπως έψαχνε τον Αλέξη;;; Καλά στην Ελλάδα ήρθε; Δεν ήξερε το SYRIZA PADU???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.