12.5.13

Το παράλληλο σύμπαν ενός προέδρου…

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά και κριτήρια μεγάλης παράταξης δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά» τόνισε σε συνέντευξη του στο Έθνος ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος.
Μπράβο πρόεδρε!!! Γιατί κάποιοι μου μετέφεραν κάτι ψέματα ότι θες να συνεργαστείς με άλλα κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών, να μεταθέσεις την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ ζητάς πίσω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που σου γύρισαν την πλάτη και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ…
Φάτους πρόεδρε, τα παλικάρια μπορούν και μόνα τους! ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/13 02:53

    ο σκυλος δαγκωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/13 08:29

    Όπως έγραψε ο Γιανναράς χθες στην Καθημερινή:

    Σίγουρα το ΠAΣOK έχει πολιτικά εκπνεύσει, κυνηγάει ποσοστά μονοψήφια, δηλαδή πελατεία από τους περιθωριακούς ψυχοπαθολογικών εμμονών. Στο ίδιο περίπου κυνηγητό έχει αποδυθεί και η N.Δ. συντηρώντας όμως, με νύχια και με δόντια, το πλεονέκτημα να μοιράζει (ναι, ακόμα) διορισμούς και ευκαιρίες «αρπαχτής».

    Διαφωνώ με το αρχικό "σίγουρα" αλλά περιγράφει καλά την κατάντια των πρώην κομμάτων εξουσίας ο Γιανναράς (χωρίς ως συνήθως να προτείνει κάτι άλλο). Αλλά ας κρατήσει ο Βενιζέλος τη γραφικότητα των νυν ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που ορθώς, ασχέτως κινήτρων, εντοπίζει ο Γιανναράς.

    Η ανάλυσή του για επανάκαμψη εκλογικής και κοινωνικής επιρροής της κεντροαριστεράς ορθή. Οι ενέργειές του όμως σε αντίθετη κατεύθυνση. Το έδαφος δε αφιλόξενο. Θέλει περισσότερη πειστικότητα και πιο καλά αρθρωμένα επιχειρήματα, για να ηρεμήσει ο αγανακτισμένος κόσμος για το δράμα της επιβίωσης που βιώνει. Όταν μάλιστα ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έλιωνε για το καθημερινό ρεύμα και ψωμί, το νερό και το τηλέφωνο, το ρούχο του παιδιού, αλλά ότι η προσπάθειά του ήταν η σχετική προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/13 14:06

    Καλα ο χοντρος εχει λαλησει.Μαζεψτε τον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.