11.5.13

Εγκαίνια Βιοαγρού Δήμου Αλεξανδρούπολης

Το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του βιοαγρού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.  Το βιοαγρόκτημα, συνολικής έκτασης 27 περίπου στρεμμάτων, βρίσκεται παραπλεύρως της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Άβαντα στο ύψος των Β’ Κοιμητηρίων.
Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής και ωφελεί περίπου 270 οικογένειες χαμηλού εισοδήματος του Δήμου, οι οποίες μέσω της δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικής γης, έκτασης 50-100 τ.μ. για καλλιέργεια, έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν τις ανάγκες τους για οπωροκηπευτικά προϊόντα.
Παράλληλα, μέρος της παραγωγής θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες ακόμη περισσότερων δημοτών. Ο κ. Λαμπάκης ευχαρίστησε, τέλος, θερμά τους συντελεστές, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου του βιοαγροκτήματος. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/5/13 21:31

    Ντροπή να λέτε χαμηλό εισόδημα .ξερω 3 άτομα που με το ζόρι τους δώσανε μπαχτσε και έχουν τουλάχιστον απο 250 στρέμματα ιδιοκτησία .αυτο είναι η κοινωνική πολιτική κύριε Δημαρχε ντροπή επεται συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.