29.5.13

Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών

Μετά την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, του Γραμματέα και του Πολιτικού Συμβουλίου, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πορεία ανανέωσης του, με τη διαδικασία εκλογής των οργάνων στις Νομαρχιακές Επιτροπές.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/13 08:26

    Μανανάς. Άνευ συναγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/13 09:29

    Κάθε ημέρα σχεδόν υπάρχει ένα δημοσίευμα ράδιοαρβύλα για τον γαπ, λες και είναι ακόμη πρωθυπουργός και αυτός παίρνει τα μέτρα. Συνήθως σε μμε που τα δάνειά τους εκταμιεύονται κανονικά και με συνοπτικές διαδικασίες από την 3κομματική, χωρίς τις αρνήσεις και αντιρρήσεις της κυβέρνησης γαπ.

    Εδώ και δύο χρόνια βρήκαμε τον αποδιοπομπαίο τράγο που μας έλειπε, βρήκαμε τους εβραίους και τους τσιγγάνους που νομοτελειακά φταίνε για όλες τις μαλακίες που έχουμε κάνει ή έχουμε ανεχτεί. Οι δικοί μας εβραίοι και τσιγγάνοι είναι ένα μόνο πρόσωπο: ο ΓΑΠ. Εξαιρετικά βολικό. Αλλά, όχι, δεν είμαστε φασίστες, δεν υπήρξαμε καν ψηφοφόροι του ποτέ, απλά δεν πρέπει να μιλά, δεν πρέπει να υπάρχει και δεν πρέπει κανείς να θέλει να τον ακούσει, ούτε καν στο εξωτερικό. Δημοκρατία, ρε μεγάλε, ναι μεν ισχύει το διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες, αλλά όπως κάποτε εξαιρούνταν οι εβραίοι και οι τσιγγάνοι, ε τώρα εξαιρείται ο γαπ. Και άμα σας αρέσει. Και μετά αναρωτιόμαστε για το αυγό και το φίδι και τους χρυσαυγίτες, και δεν έχουμε καταλάβει ότι το φίδι πια είμαστε εμείς. Η realdemocraZy.

    http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/σχόλια/λιβανιστήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/13 09:30

    Θα ήταν κρίμα αν το μήνυμα της κρίσης είναι τελικά πως το κόμμα που ουσιαστικά κράτησε τη χώρα στο Ευρώ διαλύθηκε, ενώ αντιθέτως το κόμμα που στάθηκε απέναντι και πολέμησε τη λύση κατάφερε να κυριαρχήσει και να δρέψει τους καρπούς της ανάκαμψης, παρότι αναγκάστηκε τελικά να ακολουθήσει και αυτό την πολιτική του Μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/13 09:32

    Εάν η Ελλάδα ήταν χώρα κανονική και όχι ξέφραγο αμπέλι ας δούμε τι θα γινόταν με τους πολιτικούς αρχηγούς.

    1:) Ο Σαμαράς σίγουρα ΔΕΝ θα ήταν πρωθυπουργός. Μπορεί στέλεχος σε κάποια εταιρεία (όχι υψηλότατο)
    2:) Ο Βενιζέλος θα ήταν ένας πολύ καλός δικηγορός (το ξέρει το αντικείμενο αλλά ως εκεί- του ταιρειάζει είναι και γλειώδης)
    3:) Ο Κουβέλης θα ήταν απλώς ένας ΔΥ
    4:) Ο Καμμένος θα ήταν σκουπιδιάρης και μέλος σε ομάδες. που μιλάνε για ψεκασμένους. Γενικώς σε δουλειές που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το μυαλό του (του λείπει)
    5:) Ο Κουτσούμπας ΔΕΝ θα υπήρχε γιατί δεν υπάρχει ΚΚΕ σε κανονικές χώρες( μην ξεχνάμε ότι ο Κουτσούμπας είναι 100% προϊον κομματικού σωλήνα)
    6:) Ο Μιχαλολιάκος? δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε.. Τίποτα?
    7:) Ο Τσίπρας? Θα τον είχαν κόψει στο γυμνάσιο, στο λύκειο. Πανεπιστήμιο??? άπιαστο όνειρο

    ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/13 11:11

    Σε συναντηση που εγινε σε παραλιακο εστιατοριο της Αλεξανδρουπολης θεσμικων που ανηκουν στο ΠΑΣΟΚ,αποφασισαν να δωσουν απο 200 Ε για την ενισχυση του κινηματος.Μπραβο τους τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/13 15:47

    Τι του λειπει του Κασιδιαρη (μην παει το μυαλο σας σε ονομα) φουντα με μαργαριταρι !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.