12.5.13

Ξυνίδης: «Κουκουλόπουλε είσαι ψεύτης»

Μεγαλώνει η εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις των στελεχών του. Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου, βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη».
Ο κ. Κουκουλόπουλος εξήγησε πως οι Γιάννης Ραγκούσης, Σωκράτης Ξυνίδης και Μιχάλης Καρχιμάκης παρέδωσαν το ΠΑΣΟΚ με απλήρωτους εργαζομένους, για να εισπράξει την απάντηση από τον πρώην βουλευτή Ξάνθης, μέσω του ιστολογίου του. «Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ότι είπες, αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων»!!!
Κι όλα αυτά, λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις των εταιριών που ελέγχουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ για την «μαύρη τρύπα» των 115 εκατομμυρίων ευρώ.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.