23.5.13

Την Τρίτη 28 Μαΐου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Με 20 θέματα στην ημερήσια του διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στις 19:30, στο αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής, με τα εξής θέματα:
1. Ανάκληση-Ακύρωση ή μη της αριθμ. 186/2008 ΑΔΣ (περί παραχώρησης χρήσης οδοστρώματος σε ιδιώτη).
2. Καθορισμός - Διάθεση - Χρήση βοσκοτόπων του Δήμου Κομοτηνής (αριθμ. 21/2013 αποφ.Επιτροπής Ποιότητας Ζωής). Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων και ενός υπαλλήλου ως μέλη στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων.
3. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν διανοίξεις.
4. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
5. Έγκριση ή μη διαγραφής χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
6. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Κομοτηνής και Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.
7. Έγκριση ή μη Σχεδίου Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και της Εταιρείας Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών Α.Ε. για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).
8. Έγκριση σχεδίου σύμβασης παροχής υπηρεσιών συγκοινωνιακού έργου.
9. Συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής στο Ευρωπαϊκό δίκτυο ΟΤΑ για την αειφορική ενέργεια «Σύμφωνο των Δημάρχων» (Covenant of Mayors).
10. Έγκριση ή μη πρακτικού Νο 6 μετά από πρόσκληση προσφορών για την απευθείας ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση της «Προμήθειας Εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (Α’ και Β’ Εκπαίδευσης) του Δήμου Κομοτηνής καθώς και των Τμημάτων Ένταξης και κατακύρωση αποτελέσματος για πακέτα Ε’ και Η’».
11. Οριστική Παραλαβή των παραδόσεων του «Τοπικού Ενεργειακού Σχεδίου Δράσης του Δήμου Κομοτηνής» που εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Ενεργειακό θεματικό δίκτυο ΟΤΑ της ελληνοβουλγαρικής διασυνοριακής περιοχής».
12. Έγκριση οικονομικών ρυθμίσεων σε παλαιούς τάφους.
13. Καθορισμός τμημάτων αιγιαλού, παραλίας (Αρωγής, Μέσης) για παραχώρηση απλής χρήσης, με δημοπρασία, σε τρίτους.
14. Προσαρμογή της αριθμ.76/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013 για 2η φορά), στην υπ’ αριθ. 47490/18-12-2012 ΚΥΑ.
15. Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013 για 5η φορά.
16. Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής οικ. έτους 2013 (αριθμ. 39/2013 αποφ. ΔΣ).
17. Έγκριση και διάθεση πιστώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.
18. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Παρεμβάσεις οδών ήπιας κυκλοφορίας (οδός Κούλουγλου, Ηροδότου, Φιλίππου)». 
19. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση του αρχοντικού Στάλιου στο Δήμο Κομοτηνής Ροδόπης».
20. Τροποποίηση της αριθμ. 202/2013 ΑΔΣ που αφορούν διανοίξεις.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/13 19:19

    Κυριε Δημαρχε.Περαστε στις 7 το πρωι πισω απο την Δημοτικη αγορα,στι 13 Δημοτικο σχκλειο και εαν δεν λιποθυμησεται απο την βρωμα,θα χασω ο,τι θελεται.Θα μπει ενα τελος...σ αυτην την αναρχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/5/13 21:09

      Ας φύγει πρώτα η δικιά σου η βρώμα και μετά να ελέγχεις και τον δήμαρχο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/13 00:11

    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ "ΓΛΩΣΣΑ" ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.