29.5.13

Ερώτηση για το 12% από Γιώργο Καλαντζή

Να αποκατασταθεί η αδικία της εξαίρεσης της ΠΕ Καβάλας από την επιδότηση με 12% του μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων της περιοχής, ζητά ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας. 
Ο κ. Καλαντζής ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να προβούν άμεσα στην απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν την αδικία που ισχύει από το 2010 για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας, επαναφέροντας την επιδότηση του κόστους μισθοδοσίας στο 12%, όπως ισχύει για τους νομούς της Θράκης.
Επικαλείται, μάλιστα, την παραδοχή –κατά τη συζήτηση στη Βουλή στις 21 Φεβρουαρίου 2012 σχετικής δικής του επίκαιρης ερώτησης– από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, της ανάγκης για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των νομών και έκδοση σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
«Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που έχει ενταθεί η βαθιά ύφεση στη χώρας μας και ο ανταγωνισμός από τις επιχειρήσεις των Βαλκανίων, να ισχύουν εντός της ίδιας Περιφέρειας διαφορετικά μέτρα και οι δύο νομοί να εξαιρούνται άδικα από την επιδότηση του μισθολογικού κόστους», τονίζει στην ερώτηση ο βουλευτής Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.