9.4.13

Το πρόγραμμα ICT στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Ενημερωτικές συνάντησεις για το πρόγραμμα ICT/SEE για την διαδρομή EuroVelo 13 – Iron Curtain Trail στα «Ίχνη του Σιδηρούν Παραπετάσματος», πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 8 Απριλίου σε Καβάλα και Δράμα.
Ο Γιώργος Φαρφαράς, υπεύθυνος του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Eurovelo για την Ελλάδα, που συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου, συναντήθηκε με τους Αντιπεριφερειάρχης Γιώργο Γερομάρκου και Γιάννη Ξανθόπουλο.
Στις συζητήσεις που έγινε, εξετάστηκαν οι επόμενες δράσεις για την ανάπτυξη της ποδηλατικής διαδρομής Eurovelo 13 τόσο στην περιοχή του Έβρου όπου έχει ήδη σχεδιαστεί η διαδρομή όσο και στην περιοχή της Δράμας όπου αναζητείται η κατάλληλη διαδρομή για ποδηλασία από την συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα Σερρών μέχρι την συνοριακή διάβαση στην Εξοχή Δράμας.
Συζητήθηκε το θέμα της ενσωμάτωσης της σήμανσης Eurovelo στην Ελληνική νομοθεσία και τον νέο Κ.Ο.Κ. και προτάθηκε η παρουσίαση του προγράμματος ICT στην επόμενη συνάντηση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Παράλληλα, αποφασίστηκε, η διοργάνωση ημερίδας για την παρουσίαση του προγράμματος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.