8.4.13

Τεστ φυσικών ικανοτήτων σε μικρούς μαθητές από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Περίπου διακόσοι μαθητές και μαθήτριες, συμμετείχαν στα  ανθρωπομετρικά τεστ και τεστ φυσικών ικανοτήτων που διεξήγαγε με επιτυχία στο στάδιο Φώτης Κοσμάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικά ηλεκτρονικά μηχανήματα από το εργαστήριο φυσικής απόδοσης του ΤΕΦΑΑ, με τον υπεύθυνο καθηγητή Ιωάννη Φατούρο, τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Δημήτρη Δραγανίδη και Ιωάννη Ερμίδη, καθώς και το κατηρτισμένο επιστημονικό προπονητικό δυναμικό του ΜΓΣ Εθνικού.
Οι φυσικές ικανότητες που ελέγχθηκαν ήταν η μέγιστη ταχύτητα, εκρηκτικότητα και δύναμη κάτω άκρων, δύναμη άνω άκρων και ευλυγισία. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα ανακοινωθούν στους γονείς μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με υποδείξεις για θέματα παχυσαρκίας, λίπους, αλλά και ενδείξεις επιπέδου φυσικών ικανοτήτων στις διάφορες δοκιμασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.