1.4.13

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλου Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, που διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ορίστηκε Νομικός Σύμβουλος στην κατά 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Α.) μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Ο κ. Αγγελόπουλος Μιχαήλ είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Νομικός Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Ο Νομικός Σύμβουλος θα αναφέρεται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, προΐσταται της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών, υποστηρίζει νομικά τα όργανα Διοίκησης της εταιρίας και μετέχει χωρίς ψήφο στο Δ.Σ. κατά την κρίση του οργάνου.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/13 23:55

    Τα άξια (και δικά μας) παιδιά δεν χάνονται(στον κυκεώνα της τρόικας. Αυτά είναι για τους πληβείους.Οι δήθεν αντικρατιστές και νεοφιλελέ έχουν βιογραφικό μόνο στο Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/13 00:17

    Όχι ρε πουστη μου .....ανατριχιασα τώρα.Τι λε ρε παιδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/13 08:37

    Άστε, μη μιλήσουμε για αυτό το λαμόγιο. Και κυρίως να μην ψάξουμε. Νομικός σύμβουλος του εαυτού του κανονικά έπρεπε να είναι αν υπήρχε Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα.

    Άφησε πολλά ορφανά πίσω του όταν έφυγε από Περιφερειάρχης (αποτυχών βουλευτής που κακές γλώσσες λένε ότι ήθελε με το περιφερειαρχιλίκι να βγάλει τα δανεικά που πήρε από τον πεθερό του για να ρεφάρει - εμ 500 χιλ εκστρατεία ήταν αυτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/13 12:27

    Πήρε και τον κ.Βάγκερ μαζί του?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.