16.4.13

Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΣΕΛΜΑΝ Κομοτηνής ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων στην εταιρία ΣΕΛΜΑΝ Κομοτηνής, συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Δημήτρης Στρατούλης.
Οι βουλευτές αφού ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους δήλωσαν αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους και να καταστήσουν την επιχείρηση βιώσιμη.
Δήλωσαν ότι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες και δυνατές πρωτοβουλίες ώστε να υποστηριχθεί ο αγώνας των εργαζόμενων και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας σε μια περιοχή, που η ανεργία είναι εκρηκτική και η κοινωνία δοκιμάζεται με τον πλέον σκληρό τρόπο ως αποτέλεσμα των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων ετών.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/4/13 11:29

    xaxaaaaaaaaaa τι αστείοι που είναι, ποιες "πρωτοβουλίες" μωρέ θα αναλάβετε και θα σώσετε τη Σέλμαν;

    Ποιο μνημόνιο και πράσινα άλογα; Η εταιρεία έχει πρόβλημα πολλά χρόνια πριν το μνημόνιο. Πώς τα καταφέρατε και το κολλήσατε το μνημόνιο ακόμα και στην περίπτωση Σέλμαν;;; χαχααααα, τι αστειοι που είστε!!!!

    Πώς κοροϊδεύετε έτσι τους μαχιμους σοβαρούς εργαζόμενους; Ενημέρωση σας έκαναν, πείτε ευχαριστούμε, θα δούμε, κι αφήστε το έτσι, με ειλικρίνεια, τι το μπερδεύετε;;;

    Εκτός κι αν κάνω λάθος και βάλετε λεφτά από την τσέπη σας και αγοράσετε την εταιρεία και την αναπτύξετε. Τοτε όχι απλά να ψηφίσουμε αλλά να γίνουμε και ισόβια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Ντροπή σας πάντως να καπηλεύεσθε την αγωνία των πιο ικανών και παραγωγικών από τους συμπολίτες μας που τόσο υπεύθυνα εξηγούν τις καταστάσεις σε μια εταιρεία ιδιωτική. Πανάθεμα όμως αν καταλάβετε τίποτα από τα επιχειρηματικά.

    Εσάς σαν ΣΥΡΙΖΑ σας ενδιαφέρει η κλάψα.


    χαχααααααααααα, ο ... Στρατούλης και ο ... Καραγιουσούφ "ενημερώθηκαν"¨(λέμε τώρα...) για τη Σέλμαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/13 12:44

    Λογικά εκείνο που θα έπρεπε να ήταν το μείζον θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η αδυναμία του ν΄ αυξήσει την επιρροή του στο εκλογικό σώμα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και φυσικά όχι τυχαία. Ούτε επειδή το εκλογικό σώμα είναι ενθουσιασμένο ή έστω ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της τρικομματικής. Απλώς ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του δεν έχουν τίποτα το σοβαρό και υπεύθυνο να προτείνουν. Ούτε καν κάτι το ενδιαφέρον έστω. Αυτή η καθημερινή καραμέλα για τα δεινά που προκαλεί το Μνημόνιο έχει καταντήσει κουραστική. Εκτός κι αν πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα εκατομμύρια των πολιτών που δεινοπαθούν από την ύφεση και τις επιπτώσεις της περιμένουν να πληροφορηθούν από τους βουλευτές και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πόσο πολύ υποφέρουν, επειδή μόνοι τους δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν.
    Οπως φαίνεται, όμως, μέχρις εκεί φτάνουν οι δυνατότητές τους. Απλώς και μόνο ν΄ αντιπολιτεύονται και να παπαγαλίζουν μονότονα τις ίδιες με πέρυσι και πρόπερσι επικρίσεις. Επειδή τελικά δεν έχουν να πουν τίποτα σοβαρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/13 13:17

    Αφού μπαίνετε στον κόπο να μας πληροφορήσετε για αυτή τη συνάντηση μια μικρή συνοπτική αναδρομή για τους Λαναράδες ακριβώς 3 έτη πριν, λίγους μήνες ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, όταν ακόμα ούτε η Μεγίστη Κατσέλη, νυν Τσιπρικιά, έβλεπε το τσουνάμι:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_03/04/2010_396385 επεξεργασμένο λίγο


    Οι κλωστοϋφαντουργοί, το ΕΣΠΑ και ο ρόλος της κ. συμβούλου
    Της Μαιρης Λεμπεση

    Εβδομάδα αμφίσημων μηνυμάτων ήταν η περασμένη για τους κλωστοϋφαντουργούς. Την αναστάτωση προκάλεσε η τοποθέτηση της συμβούλου της υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, κ. Λούκας Κατσέλη, στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.

    Ο προβληματισμός στους κόλπους των επιχειρηματιών παραμένει σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση της κ. Ζωής Βασιλείου, συμβούλου της κ. Κατσέλη σε θέματα κλωστοϋφαντουργικού ενδιαφέροντος, στο διοικητικό συμβούλιο μιας εταιρείας που για πολλούς, θα έπρεπε να μην υπάρχει εδώ και καιρό.

    Σε επικοινωνία με την «Κ», η κ. Βασιλείου επισημαίνει ότι η τοποθέτησή της στο Δ.Σ. της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας δεν σχετίζεται -ούτε και αντιτίθεται- με τον ρόλο της στο υπουργείο, καθώς αφορά κατά κύριο λόγο στην αναζήτηση του συμβούλου που θα εκπονήσει το νέο επιχειρησιακό σχέδιο.

    Η ίδια υποστηρίζει ότι ο όμιλος της Εν.Κλω. έχει μέλλον και σημειώνει ότι βούληση της Πολιτείας είναι να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας. Η είδηση ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση επιχειρηματιών του κλάδου, που εδώ και αρκετούς μήνες κάνουν λόγο για την μεροληπτική αντιμετώπιση της συγκεκριμένης επιχείρησης εκ μέρους της Πολιτείας, την στιγμή που οι ίδιοι βρίσκουν τις στρόφιγγες της τραπεζικής χρηματοδότησης κλειστές.

    Στους στόχους της Πολιτείας συγκαταλέγεται η διάσωση της Εν.Κλω., ενεργοποιώντας την εγγύηση του Δημοσίου, σημείο που στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε κοινοτικό επίπεδο. Σύμφωνα ωστόσο με την κ. Βασιλείου, θα αναζητηθούν νόμιμοι τρόποι ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος και να προχωρήσει η νέα χρηματοδότηση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/13 16:11

    Ποσοι πολιτικοι τοπικοι και μη και πολιτικα κομματα αραγε στηριξαν τον αγωνα των εργαζομενων σε εργοστασια??? ολα τωρα ειναι κλειστα πλην της elina που ξαναλειτουργησε και ευτυχως απο οτι μαθαινω παει πολυ καλα.Τι θα κανει ο Συριζα θα βαλει λεφτα σε μια ιδιωτικη επιχειρηση να λειτουργησει, η βλακεια εχει και ορια, αυτα τα κανανε χρονια πριν πολιτικοι για ιδιον οφελος και προεδροι σωματειων παλι για ιδιων οφελος (βλεπε fanco), δηλαδη εχασαν οι πολλοι και προσκερα κερδισαν 2-3 ατομα. Το παλαιο ΠΑΣΟΚ ξαναγεννιεται μεσα απο τον Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.