14.4.13

Στηρίζει Βορίδη η Χρυσή Αυγή! Όλο και πιο κοντά οι φασίστες με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Συνθήματα κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, φώναξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, την ώρα που ο βουλευτής προσερχόταν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας για να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση.
Στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, Απόστολος Γκλέτσος, βρέθηκαν από νωρίς απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο σημείο προχώρησαν σε έλεγχο στοιχείων των συγκεντρωμένων. Ένας από αυτούς αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για εξακρίβωση.
Μετά τα συνθήματα που φώναξαν κατά την άφιξη Βορίδη, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής διαλύθηκαν.
«Επιβεβαιώνεται με την ελαφρώς θερμή υποδοχή που είχα ότι η πολιτική αποκτά ζωντάνια, περιεχόμενο και ένταση ξανά» σχολίασε ο Μάκης Βορίδης με την έναρξη της ομιλίας του για να συμπληρώσει πως «δεν είναι απαραίτητα πάντα καλό αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει σίγουρα δημιουργούνται περισσότερες αντιδράσεις και μεγαλύτερη οξύτητα σε μια δύσκολη στιγμή».
Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει ως «προβοκατόρικη» την ενέργεια αυτή την οποία οργάνωσαν ορισμένα στελέχη της. «Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στη Λαμία, η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματός μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων».
Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν ακολουθεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Την έχει ενσωματώσει κι ο Βενιζέλος την υποστηρίζει!!!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/13 22:18

    ε οχι και "πιο κοντα" ρε συ piazza... μια ζωη οι φασιστες ηταν ΜΕΣΑ στη ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/13 15:55

      Δεν πειραζει κυριε/α και αυτοι ανθρωποι ειναι οπως ειναι και οι ακροαριστεροι και αυτοι την ιδια ιδεολογια εχουν απλα ειναι αριστερα!!!!!!!!!!!!!! και αυτοι παντα ηταν μεσα στο ΠΑΣΟΚ παλαιοτερα και τωρα μεσα στον Συριζα και καλα κανουν γιατι μονο ετσι ελεγχονται μεσα στα κομματα. Το κακο ειναι οταν ειναι ενα κομμα μονο ακροδεξιο η μονο κεντροαριστερο, εκει ειναι που δεν ξερεις απο που θα σου ρθει (βλεπε χρυση αυγη). Σουλα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/13 08:52

    Εδώ ρε υπάρχουν μετακινήσεις ΣΥΡΙΖαίων προς Χρυσή Αυγή (δε το συζητάμε για ΑνεξΕλ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), ο Βορίδης σας μάρανε;

    Κάτσε να σας δούμε τι θα λέτε όταν για κάποιο Χ λόγο, θα μετακινηθούν από Χρυσή Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα τους πείτε; Δεν σας θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/13 08:58

    Ποια είναι ρε εξυπνάκηδες η "ατζέντα" της Χρυσής Αυγής που δήθεν ενσωμάτωσε ο Σαμαράς και υποστηρίζει ο Βενιζέλος (και ο Κουβέλης που εντέχνως "ξεχάσατε");;;

    Εγώ μία θεμελιώδη ατζέντα της Χρυσής Αυγής ξέρω:

    "Όχι στο μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες οι οποίοι θα κρεμαστούν - ο λαός πεινάει και αυτοί είναι βολεμένοι - είμαστε όλοι αγανακτισμένοι - δεν πληρώνουμε - σκατά σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - απελευθέρωση του λαού"

    Την ίδια θεμελιώδη ατζέντα πάνω κάτω έχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑνεξΕλ.

    Αφήστε την προπαγάνδα λοιπόν φασιστοσυριζάκια. Δεν ψαρώνουμε οι δημοκρατικοί σοβαροί υπεύθυνοι πολίτες.

    Η ιστορία θα γράψει: "Ζωή Κασιδιάρης" ο θριαμβευτής του μνημονιακού κλίματος. Και ο Γκαίμπελς εκεί πάνω θα χασκογελάει από το καζάνι που βράζει: "κοίτα ρε να δεις τραγική ειρωνεία που το κόμμα του Γλέζου είναι το πλέον φιλοναζιστικό στις μεθόδους προπαγάνδας και δράσης και τις απώτερες επιδιώξεις, αυτά που έγιναν στις σκουριές ούτε τα τάγματα εφόδου των Εσ Εσ δεν τα έκαναν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/13 19:36

      Βασικα, η Ιστορια θα γραψει πως με την ανοχη ολων μας, και κυριως των "δημοκρατικών σοβαρών υπεύθυνων πολιτών" οι μαχαιροβγλατες και οι μπραβοι νυχτερινων κεντρων μπηκαν στην κυβερνηση. Το "προγραμμα' της συμμοριας, ΗΔΗ εφαρμοζεται απο το καλοκαιρι (Ξενιος Ζευς, καταργηση Ν. Ραγκουση, αστυνομοκρατια, ατιμωρησια ρατσιστικων εγκληματων κτλ κτλ), ως συνεχεια φυσικα των προεκλογικων υποσχεσεων για "ανακαταληψη των πολεων" και τις μπουρδες περι "υγειονομικων βομβων". Το καταλαβαινουν ΟΛΟΙ εκτος σενα. Εσενα, τον "δημοκρατικο σοβαρο υπεύθυνο πολίτη" που για να μη χασεις τη βολεψη σου, θα βαρεσεις προσοχη στο "εγερθητω" του Γερμενη. Μη στεναχωριεσαι ομως: μετα τους προσφυγες, σειρα εχουν τα κουμμουνια και μετα οι φτωχοι Ελληνες (δεν το προσεξες ε? μονο φτωχαδακια χτυπανε!)- αλλα εσενα τί σε νοιαζει? μια ζωη παρτάκιας δεν ησουν? το πολυ πολυ, ως "δημοκρατικος σοβαρος υπεύθυνος πολίτης" να φορεσεις τη στολη και κανεις τον "αρχαιοελληνικο χαιρετισμο" μαζι με τον Λόκα και τον Ροκυ και θα τη σκαπουλαρεις, αλλοι θα εχουν το ζορι...

      ΥΓ.1 δεν ξερω την "Ζωη Κασιδιαρη", εγω ξερω τον "Ηλια Πρετεντερη" και το υπολοιπο σκυλολόι που πηρε απο το χερακι τους ναζιστες και τους εμπασε στα σπιτια μας. Καμαρωσε τον:

      http://www.altpressfthiotida.com/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%BF-1995/

      ΥΓ.2 πραγματι, ουτε τα ταγματα εφοδου των Εσ Εσ δεν εκαναν αυτα που εκανε η ΕΛ.ΑΣ. στις Σκουριες... αλλα ειπαμε: εσενα τί σε νοιαζει? αλλοι θα τον πιουνε...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/13 12:15

    Να μας πει η piazza ή όποιος άλλος θέλει ποια είναι η διαφορά ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ στα εξής

    - Ναι ή όχι στο μνημόνιο
    - Να ή όχι στην αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας
    - Συμπεριφορά προς τους ξένους. Σημείωση: Ξένοι δεν είναι μόνο οι Πακιστανοί. Ξένοι είναι και οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί. Η μεν ΧΑ λέει υπάνθρωπους τους Πακιστανούς, ο δε ΣΥΡΙΖΑ "κουτσό" έναν άνθρωπο ανάπηρο από σφαίρα, "γκάνκστερς" τους υπόλοιπους και άλλα πολλά.
    - Ναι ή όχι σε μεταρρυθμίσεις?

    Ας μας πει κάποιος με στοιχεία και όχι σε στυλ "ελα τώρα μωρέ, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο".

    Ας μας πουν πόσες φορές ψήφισαν μαζί και πόσες χώρια μέσα στη Βουλή. Με στοιχεία. Να δούμε μετά ποιος είναι η άλλη όψη του νομίσματος του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/13 19:14

      Ναι, μωρε ειναι το ιδιο πραγμα: απλα θελουν να τους στειλουν ολους τους αριστερους στη Μακρονησο ή να τους εκτελεσουν - α και μια και το αναφερεις, προχθες χαραματα οι 10 συριζαιοι πορτιερηδες μαχαιρωσαν πισωπλατα και με την καλυψη της ΕΛ.ΑΣ. εναν Ολλανδο τουριστα, τον περασαν για επενδυτη! Δεν συλλαβανε κανεναν, γιατι ο Συριζας παιρνει 60% στην αστυνομια (το υπολοιπο ειναι Ανταρσυα!). Κι αληθεια λες, μαζι ψηφισαν το ξεπουλημα της ΑΤΕ στον Σαλλα (γνωστος Ρηγάς), τα χρεη των ΠΑΕ και μαζι ειπαν "οχι" στην φορολογηση των ελληνων/κομμουνιστων εφοπλιστων!

      ΥΓ. πες εσυ πρωτα ποσα νομοσχεδια του Σαμαρα υπερψηφισε η Χρυση Αυγη, και μετα συζηταμε οσο θελεις...

      ΥΓ.2 προσεχτε μαλακες στα κοινα πογκρομ σας (ΧΑ και κυβερνηση), μη βαρεσετε κατα λαθος κανεναν μαυρο Αμερικανο λοχια και μετα δεν θα μπορουμε να το μαζεψουμε! το νου σας ρεμαλια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/13 21:11

      Να μας πει η piazza ή όποιος άλλος θέλει ποια είναι η διαφορά ΧΑ και ΠΑΣΟΚ στα εξής

      - Ναι ή όχι στον Ξένιο Δία
      - Να ή όχι στην φορολόγηση των εφοπλιστών
      - Συμπεριφορά προς τους ξένους. Σημείωση: Ξένοι δεν είναι μόνο οι οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί, μπροστά στους οποίους και οι δύο στέκεστε σούζα. Ξένοι είναι και οι Πακιστανοί. Η μεν ΧΑ τους μαχαιρώνει, το δε ΠΑΣΟΚ τους συλλαμβάνει με μοναδικό στοιχείο το χρώμα τους δερματός τους
      - Ναι ή όχι σε "ιδιωτικοποιήσεις"?
      - Ναι ή όχι στην κακοποίηση απλών διαδηλωτών απο τα ΜΑΤ?
      - Ναι ή όχι σε βασανιστήρια και των καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων?

      Ας μας πει κάποιος με στοιχεία και όχι σε στυλ "ελα τώρα μωρέ, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο".

      Ας μας πουν πόσες φορές ψήφισαν μαζί και πόσες χώρια μέσα στη Βουλή. Με στοιχεία. Να δούμε μετά ποιος είναι η άλλη όψη του νομίσματος του φασισμού.


      ΥΓ. αλήθεια, γιατί η Διεθνής Αμνηστία και το Συμβούλιο της Ευρώπης ασχολούνται τελευταία με την Ελλάδα? εξαιτίας του μαλάκα του ΣΥΡΙΖΑ? ε?
      μήπως βλέπουν κάτι που δεν βλέπεις εσύ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/13 21:13

      ΥΓ.2 ψάχνω τη διαφορά μεταξύ ΧΑ και ΠΑΣΟΚ γιατί διαφορά μεταξύ ΧΑ και ΝΔ δεν υπάρχει, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα (εκτός αν διαφωνούν οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστές του piazza...)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/4/13 12:28

      Ανώνυμε 21:11 απάντηση βέβαια δεν έλαβα. Ειρωνειούλα μόνο. Να μας πεις εσύ λοιπόν, που προφανώς είσαι ΣΥΡΙΖΑ, τι ήσουν πριν γίνεις ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ? Να μας πεις, στη μικρή μας πόλη, από που προέρχονται οι Χρυσαυγίτες? Που ήταν λουφαγμένοι πριν? Μήπως πολλοί από αυτούς ήταν πασοκάνθρωποι σαν κι εσένα, βολεμένοι φιλοτομαριστές που εγκατέλειψαν πρώτοι το πλοίο προς δήθεν διαφορετικές κατευθύνσεις?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/13 14:03

    O TΙΤΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/13 08:33

    Τι έγινε φασιστοσυριζάκια;;;

    Πάλι στρέβλωση όσων λέγονται;;;

    ΣΥΡΙΖΑ = Χρυσή Αυγή. Αντιμνημονιασμός του λαϊκισμού και της ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ αγανάκτησης. Στο "ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ" μιλάμε για ΠΟΛΥ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ και "χειροπιαστής"

    Τώρα οι υπόλοιπες ψευτοαριστερές φιλολογίες και κινδυνολογίες, αφήστε χορτάσαμε.

    Εξάλλου έρχεται ο Αλέξης. Εμείς οι βολεμένοι ΠΑΣΟΚτζήδες που τώρα θριαμβεύουμε, θα ξεβολευτούμε μια και καλή. Εσείς οι έως τώρα ανεύθυνοι κωλόφαρδοι να δούμε τι θα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/4/13 08:36

    Αυτά ρε τα τάλε κουάλε φασιστοχρυσαύγουλα πολύ ασχολούνται με το ανύπαρκτο εξατμισμένο ΠΑΣΟΚ. Πολύ εμπάθεια ρε παιδί μου. Τι συμβαίνει; Τόσο μίσος;;; Μήπως είναι γενίτσαροι και κάνουν επίδειξη αντιπασοκισμού στα νέα τους αφεντικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.