10.4.13

Την Δευτέρα το νέο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου! Ποιοι βουλευτές θα συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα…

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη μετατροπή της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙΚΣΣΙ), σε κόμμα, ετοιμάζει στις αρχές  της ερχόμενης εβδομάδας ο Ανδρέας  Λοβέρδος. 
Η πρώτη κίνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου, με την οργάνωση Πολιτικής Συνδιάσκεψης στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Σπόρτινγκ στην Αθήνα όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δηλώσουν αν επιθυμούν την  μετατροπή της ΡΙΚΣΣΙ σε πολιτικό φορέα.
Η απάντηση βέβαια αναμένεται να είναι θετική, ωστόσο συνεργάτες του κ. Λοβέρδου επισημαίνουν ότι η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης  του νέου κόμματος θα γίνει τις επόμενες μέρες και έως το τέλος του μήνα.
Κοινοβουλευτική ομάδα
Στο μεταξύ όπως έχει πει ο  πρώην υπουργός  το νέο κόμμα θα έχει μόνο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και όχι αρχηγό. Κατά  πληροφορίες τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα, θα συγκροτούν όπως  άλλωστε ορίζει και ο  Κανονισμός  της  Βουλής 10 (δέκα) ανεξάρτητοι βουλευτές. Μεταξύ αυτών ακούγεται ότι θα είναι εκτός από το παλιό του φίλο, βουλευτή Δράμας, Χρήστο Αηδόνη, οι, Θεόδωρος Παραστατίδης, βουλευτής Κιλκίς, Μάρκος Μπόλαρης βουλευτής  Σερρών, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, Γιώργος Κασαπίδης, Νίκος Σταυρογιάννης και ο  Νίκος Νικολόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/13 09:11

    Μόλις γινουν εκλογές όλοι αυτοί θα εξαφανισθούν. Αν είναι έξυπνοι θα συνεργασθούν:

    -ή με ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ
    -ή με ... ΝΔ
    -ή (κρατηθείτε...) με ... ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

    Άντε σε καλή μεριά!!!! Κι άλλος αρχηγός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/13 16:29

    Ε κάπου πρέπει να βρει στέγη το παπανδρεικό μπλοκ τωρα...λίγη ντροπή δεν έχετε αντί να πάτε σπίτι θέλετε και κομα ρε παλικάρια της φακής; όλα όσα ονόματα αναφέρονται δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να ξαναεκλεγούν. η νέα βουλή θ έχει νέα πρόσωπα παντού σε όλους και σε όλα. πάρτε το χαμπάρι και πάτε και δουλέψτε νούμερα του κερατα όλοι σας ή εξαφανιστείτε από την χώρα. δρόμο τώρα κοπριές αξιολύπητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.