10.4.13

Καταδικάστηκε ξανά σε 6 μήνες φυλακή η Αριάδνη Ροροπούλου! Τι της είπε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου…

Μετά την καταδίκη της σε 6 μήνες για ψευδορκία και την 4μηνη παύση καθηκόντων της, η Αριάδνη Ροροπούλου καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε φυλάκιση ακόμα 6 μηνών με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος!!! Πιο συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 9 Απριλίου ήταν κατηγορούμενη, διότι το έτος 2010 ως αρμόδια αντιδήμαρχος, δεν είχε αφαιρέσει ως όφειλε την άδεια λειτουργίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τα οποία είχαν γίνει μηνύσεις από την αστυνομία και συγκεκριμένα από 4 καφέ - μπαρ (Cafe - Cafe, Social, Bel Αir και Ok No).
Μάρτυρας υπεράσπισης της Αριάδνης Ροροπούλου στο δικαστήριο, ήταν ο Γιώργος Μπουργκούδης, ο νυν αντιδήμαρχος οικονομικών. Ως μάρτυρας, υποστήριξε πως ο Δήμος Ορεστιάδας, δεν έχει υπαλλήλους και γι’ αυτό το λόγο δεν γίνονται σωστά και έγκαιρα οι συγκεκριμένες διαδικασίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου, ήταν λάβρος εναντίον της και της έλεγε ότι όλα αυτά οι πολιτικοί τα κάνουν για το πολιτικό κόστος, γιατί φοβούνται να μη χάσουν τα «ψηφαλάκια» από τους ψηφοφόρους τους!!!
Να σημειωθεί πως κατηγορούμενοι ήταν και οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών, οι οποίοι όμως αθωώθηκαν. Η Αριάδνη Ροροπούλου έκανε έφεση.

Διαβάστε σχετικά:

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/13 23:34

    αυτη πλεον εχει ισοπεδωθή, ο Δημητράκης ουτε το ονομα της θελει να ακουει....με τον αλλο στην ΔΕΥΑΟ τι θα κανει που τα τσεπωνει απο δυο μεριές και λεει ειναι αποζημιωση 1500 ευρο χωρις να παταει εκει.Ενα τηλεφωνο οποιος θελη να ρωτησει αν δικεουτε αποζημιωση
    Διεύθυνση Μισθολογίου,
    210 3338218, 210 3338350-351
    Να μη μας περναει για χαιβανια. Αιντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη τσίπα, λίγη ντροπή υπάρχει; Συνεχίζει η εν λόγω αηδώς ... ακάθεκτη ... στις καταδίκες. Όμως δεν φταίει αυτή. Κάποιοι ψηφίζουν και εκλέγουν τους εκπροσώπους τους. Ας τους χαίρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/13 08:09

    Για άλλα μαγαζιά στην πόλη όμως είχε προσωπικό για να τα σφραγίσει ε?Άλλα ξέχασα,από εκεί δεν θα έπαιρνε ψηφαλάκια... α ρε παλούκι που της χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/13 10:39

    Άντε σιγά σιγά, να μαζεύεται μέσα όλη η σαβούρα. Απορώ ποιοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν. Έλεος πια με τους ανίκανους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/13 11:14

    οτι εκανε και με τον μεγαλο δημοσιογραφο μυστικοσυμβουλο του πετριδη.
    τιποτα και θα περναει αυτος καλα και οι δημοτες του χειροτερα.

    δυο πατσαβουρες εχει η ορεστιαδα που στραγγαλισαν την καθημερινοτητα της για δεκαετιες, και ο κοσμος ακομη τις ψηφιζει.
    μην περιμενετε να γινει τιποτα οταν υπαρχουν αυτης της ποιοτητας
    ψηφοφοροι αυτα τα αποτελεσματα θα εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/13 13:24


    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ. 400 ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΣ Η ...ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.