8.4.13

Η νέα Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 συνήλθαν στην Αλεξανδρούπολη τα μέλη της Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και αποφάσισαν ομόφωνα την συγκρότηση της τριμελούς Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής. Η σύνθεση της νέας Γραμματείας είναι:

Αλατζιάς Γιάννης, Γκαρά Νατάσσα, Δούκας Χρήστος, Καΐσας Γιώργος, Κατεργάρης Δημήτρης, Κηπουρός Γιώργος, Κυριαλάνης Κώστας, Μαργαρίτη Αναστασία, Μιλάνος Δημήτρης, Πανταζίδης Κώστας και Χέλης Λεωνίδας.
Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την συγκρότηση της τριμελούς Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία είναι η εξής:
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ, Συντονιστής
  • ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ, Οργανωτικός Υπεύθυνος   
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΕΛΗΣ, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
  • Αποφασίστηκε η οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στον Έβρο, να σχεδιάσει πρόγραμμα δράσης των τοπικών οργανώσεων στην περιοχή, καθώς και η διαδικασία για την σύνταξη ενός τοπικού προγράμματος ανάπτυξης και ανόρθωσης της οικονομίας, που σαν τμήμα του συνολικού αντίστοιχου προγράμματος για ολόκληρη τη χώρα.

    9 σχόλια:

    1. Ανώνυμος9/4/13 00:14

      Στην Κομοτηνή καμιά ανανέωση θα γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσουμε κόσμο ή θα είναι πάλι μπροστά οι ίδιοι και οι ίδιοι που απωθούν "Λ"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ανώνυμος9/4/13 09:46

        Καλά ρε "Λ"
        ποια ΗΓΕΣΙΑ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ απωθεί;

        απωθεί το πιάτσα; ο Κουτάβας; Ο σκληρά εργαζόμενος Μουμτζίδης (που μαύρισε τα νιάτα του μέσα στη φάμπρικα...); η ΑΔΕΔΥ και το κακό συναπάντημα; το ζεύγος των πετροβολητών; ο θεολόγος - γυρολόγος; οι φακελάκηδες γιατροί του ΕΣΥ που έχουν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ πλέον στα μπαλκόνια τους; απωθεί ο ... (από και κλείεται να απωθεί) Μαρούδας;

        απωθούν οι βολεμένοι πρώην ΠΑΣΟΚοι νυν ξεβολεμένοι και ΣΥΡΙΖιώτες νοσταλγοί του παλιού;

        μα ποιον να απωθήσουν; εκείνους που πιστεύουν ότι το μνημόνιο το έφερε δολίως ο Παπανδρέου για να υποδουλωθεί η περήφανη Ελλάδα; και προσκυνούν τον "ειπα ΟΧΙ για τα Σκόπια" Καραμανλή;

        Άσε, "Λ", δεν απωθούν κανένα. Οι καλύτεροι είναι. Με αυτούς ... "βαυκαλίζεται" (που λέει κι ο Μανανάς) ο κόσμος και έχει ρεύμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

        ΆΣε μη βάλω και τη μειονότητα στο παιχνίδι όπου ο Καραγιουσούφ σαρώνει!!!!

        Διαγραφή
      2. Ανώνυμος9/4/13 10:16

        Πες τα μπας και ακουσει κανεις

        Διαγραφή
      3. Ανώνυμος9/4/13 10:24

        Η ερώτησή σου είναι προφανώς ρητορική "Λ"...

        Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/13 09:11

      Μπαααα.. τι ζητας τωρα...στη Κομοτηνη είναι τσιμενταρισμένοι... τι τους ενδιαφέρει η ανανεωση, δεν χάνουν ουτε παραδιδουν ευκολα τα ποστα τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/13 09:29

      Τι επαγγελονται αυτοί οι άνθρωποι; Με τι ασχολούνται και ποια η πορεία τους;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ανώνυμος9/4/13 11:30

        ΣΥΡΙΖαίοι Ροδόπης, πρώην ΠΑΣΟΚοι (και μερικοί νυν) της Ροδοπης και ο ΣΤυλιανίδης.

        Ο ορισμός της ... επαγγελματικής επιτυχίας και του άγχους για βιοπορισμό.

        Και φυσικά και ο "θεολόγος" Χατχηοσμάν!!! Πέρα από τα πολιτικά, θα ήταν ενδιαφέρουσα μια "θεολογική αντιπαράθεση" Σακελίωνα - Χατζηοσμάν

        Υπάρχει ή όχι Παράδεισος; Και πώς θα τον απολαύσουμε; Θα έκοβε αρκετά εισιτήρια!

        Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/4/13 11:31

      Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, αποδίδοντας την κατηγορία ότι έχει αναγάγει το «''ναι σε όλα'' σε κυρίαρχη εθνική ιδεολογία» και «έχει καταντήσει καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης».

      Δηλαδή τι μας λέει το καλό παιδί ο Αλέξης; Ότι οι αντισυστημικοί δεν θα λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αλλά ΝΑΙ σε ΜΕΡΙΚΑ;;;; Θα μας πουν εκ των προτέρων ποια θα είναι τα μερικά;

      Γιατί το παλιό ΟΧΙ σε ΟΛΑ ήδη πετάχτηκε στα σκουπίδια αν και αυτό ήταν που μετέφερε 20% από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και 10% στη Χρυσή Αυγή.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ανώνυμος9/4/13 14:27

      Ποιος Δουκας ειναι αυτος;

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.