15.4.13

Συνάντηση Αγροτών του Έβρου με την Αντιπεριφερειάρχη Γωγώ Νικολάου

Ενημερωτική συνάντηση για αγροτικά θέματα, είχε στην Ορεστιάδα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου με την Αντιπεριφερειάρχη Γωγώ Νικολάου.
Στην συνάντηση ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας Κώστας Δαδούσης, διαβεβαίωσε τους αγρότες, ότι επισπεύδονται οι εργασίες ολοκλήρωσης του αναδασμού και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι του Πυθίου θα κρατούν τους τίτλους κυριότητας των χωραφιών τους στα χέρια τους.
Παράλληλα η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η καθυστέρηση της απόδοσης των τίτλων οφείλεται στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στην αρμόδια υπηρεσία, ότι αυτή τη στιγμή ο αναδασμός του Πυθίου έχει προτεραιότητα, οι εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.