15.4.13

Στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Την ανάγκη δημοκρατικής διεξόδου από την κρίση μέσω της προκήρυξης εκλογών και της ανάδειξης αριστερής κυβέρνησης, υπογραμμίζει η Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην απόφαση που ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία.
Η απόφαση επισημαίνει πως αυτή είναι η μόνη δημιουργική λύση που μπορεί να δοθεί στις παρούσες συνθήκες ενώ αποσαφηνίζει πως το νόμισμα δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι επιλογή μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά, διευκρινίζεται ωστόσο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαίωσε ακόμα τη στρατηγική επιλογή της συγκρότησης κυβέρνησης η οποία θα αποτελείται από δυνάμεις που εκτείνονται από την αριστερή Σοσιαλδημοκρατία ως το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου τις 10-14 Ιουλίου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/13 12:33

    Πως γίνεται κάποιος να είναι θαυμαστής της πολιτικής Ομπάμα, να θαυμάζει τον Τσάβες (και τον Ανδρέα Παπανδρέου), να ομιλεί με θαυμασμό για τον Καραμανλή και ταυτόχρονα να καταθέτει στεφάνι στον τάφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ; Η απορία δεν είναι δική μου, αλλά ενός θαυμαστή του Τσίπρα. Εγώ απλώς την καταγράφω.

    Είναι προφανές ότι στο όνομα της εξουσίας και όπως τον συμβουλεύει η πασοκαρία που τον πλαισιώνει, όλα τα σφάζει,όλα τα μαχαιρώνει,γι αυτό τον λένε πασπαρτού.

    Και αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Για λίγο βέβαια,μέχρι να μας φουντάρει χωρίς επιστροφή. Βοήθειά μας.

    Στην απόφαση της ανάρτησης μου άρεσε η σοφιστεία περί "αριστερής" Σοσιαλδημοκρατίας για να μην παρεξηγηθεί ο ΛΑφαζάνης και να "ντυθεί" καταλλήλως η αντιμνημονιακή άρα αντιπασοκική "συνέπεια" του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ... "δεξιά" σοσιαλδημοκρατία άρα προεκλογικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από συμμαχίες. Μετά τις εκλογές αν είναι αναγκαίο, κάτι θα σκαρφιστούν για να συνεργασθούν με Καμένο και ΠΑΣΟΚ.


    Χχααααχααααα αυτοί είναι το μέλλον!!! Η αλητεία στην εξουσία!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/13 12:53

    Όταν ο ένας δηλώνει ανέτοιμος, στον άλλο αρέσει η δραχμή και ο τρίτος φαντασιώνεται με το νόμο του Λυντς τότε Αλέξη για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Περισσότερη από τις προσωπικές σου δυνάμεις, αντοχές και ικανότητες και πολλαπλάσια από την ενίσχυση των συμμάχων που (δήθεν) έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.