9.4.13

Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Αϊχάν Καραγιουσούφ

Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Καραγιουσούφ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Σεβασμιότατο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση στο πολυεύθυνο έργο που ανέλαβε στον τόπο μας. Ο βουλευτής αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τον τόπο, δίνοντας έμφαση στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, όπως η ανεργία,  οι οικονομικές δυσκολίες, ο ρατσισμός.
Από τη μεριά του ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων υπογράμμισε ότι η Εκκλησία θα είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, καθώς τα κοινά σημεία είναι περισσότερα από τις όποιες διαφορές.
Τόσο ο κ. Καραγιουσούφ όσο και ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων δεσμεύτηκαν σε μια πορεία συνεργασίας, βασισμένη στον σεβασμό και στην προσφορά προς στον συνάνθρωπο, καθώς τόσο η Εκκλησία όσο και η Πολιτεία πρέπει να συμπαρασταθούν στους πολίτες, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/4/13 21:11

    Πολιτικάντης του παλιού καιρού έγινε κι αυτός. Ανταγωνισμός με τον σουμπουλ αγα Χατζη οσμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/13 09:27

    αρχισαν τα οργανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.