11.4.13

Κι όμως η ΝΔ έχει δίκιο!!! Οι αφίσες της φοιτητικής νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν…

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ, προκάλεσε αφίσα της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που διαφημίζει το πάρτι της, ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 17ης Απριλίου. Στην αφίσα εικονίζεται ένας νέος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντήλι ο οποίος κρατά στα χέρια του ένα Καλάσνικοφ. H ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά Καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών. Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;».
Έχει δίκιο η ΝΔ!!! Γιατί οι φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ακολουθούν το παράδειγμα των συναδέλφων τους στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ; Ήθος και πατριωτισμός πάνω απ’ όλα…

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/13 21:06

    Ανεκαθεν οι αφισσες της ΔΑΠαρας προκαλουσαν... αηδια, εμετους, ταση προς ροχάλες κτλ κτλ

    πολιτικη με βυζια, κωλους και (προσδοκωμενα) γαμησια, η πληρης αποβλακωση της νεολαιας η οποια καλουνταν πρωτα να τον παιξει δυνατα και μετα (αφου σκουπιστει) να ψηφισει τους Παπαμιμικους, οι οποιοι (υποτιθεται) θα του βρουν γκομενα (σαν κι αυτη στην αφισσα!)

    και τωρα, μετα απο 2 δεκαετιες ολοκληρωτικης κυριαρχιας της ΔΑΠαρας στη νεολαια, αναρωτιομαστε ποιος φταιει για την μαλακια που δερνει τον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/13 21:35

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/11-apriliou-1985-otan-o-glezos-proskunhse-ton-chotza-binteo#.UWcCCZGdW9U

    Ολοι πουλημενοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 12:57

      Γι' αυτό και εσύ είπες να γίνεις ναζί...Το θεωρείς τυχαίο ότι η Ελλάδα γέμισε γραφεία χρυσής αυγής μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πριν καν μπει βουλή και φάει επιχορήγηση;Πώς ένα μικρό φτωχό κόμμα έφτασε εκεί;Στην Μ.Βρετανία επί Θάτσερ οι ακροδεξιές οργανώσεις χτυπούσαν κόκκινο γιατί απλά αποπροσανατολίζανε τον κόσμο που λόγω φιλελευθερισμού είχε φτάσει στο πάτο τίποτε άλλο.Βέβαια μπορεί οι αφίσες με το Χίτλερ και τον Γκέμπελς να σ' αρέσανε όπως ο φασιστικός χαιρετισμός σόρυ ''αρχαιοελληνικός''.Το αστείο είναι υιοθετήθηκε από ταινίες του χόλυγουντ από ναζί και φασίστες λολ μέχρι και η σβάστικα είναι ινδουιστικό σύμβολο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/13 22:38

    Το ωραίο είναι πως αύριο πρωί-πρωί με τη δροσούλα οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστές θα σπεύσουν να υπερασπιστούν την γελοία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας - του μοναδικού κόμματος που μέλος του έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση (έτσι, για να μη ξεχνάμε ποιό κόμμα είναι πραγματικά "φυτώριο εγκληματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/13 22:51

    Προτιμώ να δείχνουν γυναίκες και αρσενικά , παρά λήσταρχους με καλυμμένα τα πρόσωπα και αυτόματα όπλα.

    Αρχίζει το Σύριζα να κάνει πιο συμπαθή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/13 09:23

    Και πάλι Off είστε φασιστοσυριζάκια

    Εντελώς Off.

    Κατ΄αρχάς η αθλιότητα των αφισών της ΔΑΠ (θυμόμαστε και εκείνο το "γ#$σέ τονε τον π#$στη το Γιωργάκη, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη) που επιβεβαιώνει πόσο χυδαία είναι η Δεξιά, σε καμία περίπτωση δεν αθωώνει την "επαναστατική" αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Εγώ συμφωνώ με την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που απλά είναι υποκριτική όσον αφορά την πολιτική πρόταση για να κερδίσει την εκλογική εμπιστοσύνη ο Τσίπρας με τα κόλπα του. Την υποκρισία και όχι την ουσία της αφίσας κτυπά ο λογικός πολίτης. Τα ήπια συμμορφωμένα λόγια του ΣΥΡΙΙΖΑ για να γίνει "επόμενο ΠΑΣΟΚ" μας ενοχλούν ενώ η πραγματικότητα εντός του πολύ μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που αποτυπώνει λανθανόντως η αφίσα.

    Και η δειλία μας ενοχλεί. Όταν κατηγορείς τους καλασνικοφόρους μασκοφόρους ΣΥΡΙΖιώτες για τις πέτρες στο αρκάντια, τη Μαρφίν, την επίθεση εναντίον του Πεταλωτή στην ΑΡγυρούπουλη αυτοί είτε κάνουν μηνυσεις (όπως εναντίον του Πεταλωτή) είτε βγάζουν ανακοινώσεις του τυπου "είμαστε ειρηνικοί, συκοφαντίες, εμείς είμαστε καλά παιδιά" κτλ.

    Δε συγκρίνονται οι απλά αήθεις και χχυδαίες δαπίτικες αφίσες με τις ειλικρινείς αλλά too much επαναστατικές πολιτικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ.

    Συγκρίσεις μόνο φασίστες προπαγανδιστές μπορούν να κάνουν. Μόνο Γκαιμπελίσκοι μπορούν να τα βάλουν δίπλα δίπλα για να δείξουν αντιστοιχίες. Προπαγάνδα είναι η στρεψοδικία και η στρέβλωση. Καθαρός φασισμός όσο κι αν από αριστερούς τίτλους χορτάσαμε. Και φασισμός = φανατισμός. Κάτι σαν πιάτσα που έσπευσε να δημοσιοποιήσει έμπλεη χαράς το "κελεπούρι" της με τη σύγκριση των αφισών.

    Τελικά ρε μήπως είστε φασίστες; Το σκεφθήκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 19:35

      Φασίστας σίγουρα ήταν ο Γιάννης Καλαμπόκας, ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ στην Πάτρα (τότε). Αν δεν το ξέρεις, καταδικαστήκε σε ισόβια για φόνο. Επίσης - αν δεν το ξέρεις - ΕΣΥ στηρίζεις την κυβέρνηση του κόμματος του (φασίστα-δολοφόνου-κατάδικου) Καλαμπόκα, όπως και του "γ*** οσο θέλεις τον Γιωργέκη, Βουλγαρέκη Βουλγαράκη". Αυτό το σκέφτηκες; Μήπως είναι καιρός να το σκεφτείς και να το παραδεχτείς;

      ΥΓ. ρε π**στη μου, δεν ζήταγα καλύτερα μια κάσα λίρες;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/13 10:07

    Αν και με ενοχλούν πολύ οι αφίσες της αναιδούς σαχλαμαροΔΑΠ, θα μπορούσα να δεχθώ το οριακό τους αίσθημα σάτιρας και χιούμορ, με σεξιστικό εκβιασμό της προσοχής (και της αποδοχής). Κάτι σαν ΣΥΡΙΖΟλαζόπουλος δηλαδή τα δεξιά παλικάρια.

    Ενώ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Ωμή. Ειλικρινής. Μπάχαλο. ΠΑιδιά με καλάσνικοφ (όπως Αλβανία, Αγκόλα, ΝΑ Ασία, Ιράκ). Σε προοπτική χάους και "επανάσταση να'ναι κι ό,τι να'ναι"

    Οι διαφορές ξεκάθαρες επίσης. Κρίμα για το ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ότι θα ψηφίσουμε ΝΔ, αλλά να, μας κάνουν συμπαθείς τους δεξιούς με αυτή τη σύγκριση δίπλα δίπλα των δύο ενόχων για τα χάλια μας. Αν είχαν βάλει και οι δύο πλάτη να εφαρμοσθεί πλήρως και σωστά το μνημόνιο τώρα θα βγαίναμε από αυτό.

    Κρίμα... Για μία ακόμη φορά την τελευταία τριετία αποδειχθήκαμε και πάλι έλληνες. Και καταστραφήκαμε. Επειδή λέει, "μας πείραζε ο Γιωργάκης". Στα μούτρα μας παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/13 11:24

    Ο τίτλος της χειρόγραφης αφίσας ήταν επαναστατικός. Το υποδήλωνε και το κόκκινο χρώμα του μαρκαδόρου: «Οι συλλογικοί αγώνες πετυχαίνουν νίκες». Η υπογραφή ακόμη πιο επαναστατική: «Συσπείρωση Αριστερών Φοιτητών», μια από τις φοιτητικές οργανώσεις του νεφελώματος ΣΥΡΙΖΑ. Οπως έγραφε και ο συνάδελφος Γιώργος Τερζής χθες, το κείμενο θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό αν τα πανεπιστήμιά μας δεν ήταν στο σημερινό τους μαύρο χάλι.

    Γράφουν λοιπόν (με κεφαλαία) και με μαύρο μαρκαδόρο οι Αριστεροί Φοιτητές που συσπειρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά: «Την Τρίτη 12/3 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο Σοφιανοπούλου στο τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας με αφορμή το μαζικό κόψιμο των φοιτητών (περίπου 80%) και τα εξαιρετικά δύσκολα θέματα στο μάθημα Επιχειρησιακή Eρευνα 2.

    »Μέσα από τη συλλογική αυτή διαδικασία η καθηγήτρια παραδέχτηκε τη δυσκολία των θεμάτων και δεσμεύτηκε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί. Είναι σαφές (σ.σ.: εδώ ο μαρκαδόρος γίνεται κόκκινος, ίσως για να υπογραμμιστεί το επαναστατικό πρόταγμα) ότι μόνο μέσα από συλλογικές διαδικασίες μπορούμε να πετυχαίνουμε νίκες που βελτιώνουν τη φοιτητική καθημερινότητα και τους ρυθμούς σπουδών μας. Κάτω οι νόμοι και οι κανονισμοί, νόμος οι ανάγκες κάθε φοιτητή». Υπογραφή: «Συσπείρωση Αριστερών Φοιτητών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 19:45

      Κλασσικες μαλακίες του Πασχου Μανδραβελλη... ανακριβειες, λογικα αλματα και αυθαιρετα συμπερασματα. Δεν μπηκε καν στον κοπο να ψαξει πως λενε την παραταξη του ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστημια ("Αριστερη Ενοτητα" λεγονται, ενω το "Συσπείρωση Αριστερών Φοιτητών" κανει μπαμ πως ειναι ή ΕΑΑΚ ή ανεξαρτητο). Τα πανεπιστήμιά μας ειναι στο σημερινό τους μαύρο χάλι και προφανως (για τον Πασχο) δεν φταιει η ΔΑΠαρα με το 45%, φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ (το 1,5%!!) και τα ΕΑΑΚ (το 5%!! - στανταρ ο τρομπας πιστευει πως τα ΕΑΑΚ ανηκουν κι αυτα στον ΣΥΡΙΖΑ!!!). Θα ελεγα "αξιος ο μισθος του" αλλα μαλλον ειναι πεταμενα λεφτα - τετοιες πίπες που γραφει, μονο οι ψηφοφοροι του Στυλιανιδη τις πιστευουν (και τις ποσταρουν!)

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/13 15:17

    Ολοι οι νεοι κανουν με διαφορους τροπους την επανασταση τους αυτο δεν ειναι ανησυχητικο (αν και δεν μου αρεσει ο τροπος τους αισχρες αφισες ολες), το ανησυχητικο ειναι οτι οντως καποιοας ηλικιας (πανω απο 26)υποστηριζουμε και δικαιολογουμε ολα αυτα. Μηπως τελικα φταιμε ολοι εμεις και οχι τα παιδια για αυτην την παιδεια και την συμπεριφορα ??????????????? Τα κομματα την δουλεια τους κανουν και αυτη ειναι να λενε οτι να ειναι μπας και βρεθει καποιος αφελης να τους πιστεψει.Εμεις τι κανουμε για τα παιδια μας????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.