11.4.13

3 εκατομμύρια ευρώ έδωσε το τζακ ποτ του Λαϊκού Λαχείου στην Ξάνθη

Σε δεκάδες υπολογίζονται οι Ξανθιώτες που κερδίζουν μεγάλα ή μεγαλύτερα ποσά, κάτοχοι των τυχερών λαχνών της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης, αφού συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στην περιοχή της Ξάνθης.
Ο τυχερός αριθμός του τετραπλού τζακ ποτ είναι 08217 της 9ης σειράς που κερδίζει 935.000 ευρώ καθαρά (1, 4 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που διαθέτει και τα 5 στοιχεία) αλλά οι λαχνοί που κερδίζουν από τις σειρές 1η ως 10 έχουν επίσης διατεθεί στην Ξάνθη.
Ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι τυχεροί παρά μόνο αυτοί κερδίζουν ποσά μερικών χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μόνο φήμες υπάρχουν για τους υπόλοιπους τυχερούς.
Οι κάτοχοι έχουν αγοράσει τα λαχεία είτε από το πρακτορείο του Νίκου Δαγκλή, που φέρει την ονομασία «Το Στέκι των Ονείρων», είτε από 2 πλανόδιους λαχειοπώλες της Ξάνθης. Προφανές είναι ότι αυτοί που θα κερδίσουν τα μεγαλύτερα ποσά δεν θα εμφανιστούν εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.