6.3.13

Στην Αλεξανδρούπολη το τελικό συνέδριο του προγράμματος Evros – Smolyan Road of Culture

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με την Ένωση Δήμων Ροδόπης της Βουλγαρίας διοργανώνει στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Έβρου και Smolyan μέσω του εναλλακτικού τουρισμού» (EVROS - SMOLYAN ROAD OF CULTURE), το Τελικό Συνέδριο του Προγράμματος.
Το έργο Evros-Smolyan Road of Culture, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας 2007-2013 και έχει στόχο την  προστασία  και προώθηση των πολιτιστικών πλεονεκτημάτων των δύο περιοχών και την υποβοήθηση της πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας στη διασυνοριακή περιοχή.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν Δήμαρχοι, αιρετοί, υπεύθυνοι και ειδικοί τουρισμού από την περιοχή του Smolyan και του Έβρου και θα γίνει παρουσίαση του έργου και των αποτελεσμάτων του, ενώ θα υπάρχουν και εισηγήσεις σχετικά με τον Πολιτιστικό, Θρησκευτικό και Ιαματικό Τουρισμό στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.