5.3.13

Συνεχίζεται με επιτυχία ο θεσμός της Αγροτικής Αγοράς στη Δράμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η Αγροτική αγορά στη Δράμα, στο χώρο του πάρκινγκ του Διοικητηρίου. Συμμετείχαν 53 αγρότες παραγωγοί, 22 δηλαδή περισσότεροι από τους 31 που συμμετείχαν την πρώτη Κυριακή και πολλοί περισσότεροι δραμινοί καταναλωτές.
Επισημαίνεται πως η Αγροτική Αγορά είναι μια πιλοτική εφαρμογή του Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, τους αγρότες παραγωγούς, τους καταναλωτές και το Δήμο Δράμας.
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να πωλούν οι αγρότες της Δράμας τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες σε ικανοποιητικές τιμές και να έχουν οι δραμινοί καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράζουν ποιοτικά τοπικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.